Plans i activitats per comarca

Cercador d’activitats familiars. Plans amb nens a Catalunya.

 

Busca al cercador plans per fer amb nens a Catalunya. Pots buscar activitats per comarca o per població.

Fes clic sobre la comarca i/o població que t’interessi i descobreix totes les activitats familiars que et proposem a Sortir amb nens. Quan selecciones la comarca i/o població, es refrescarà la pàgina i sota el mapa apareixaran les activitats més destacades per fer amb nens i nenes.

Cardedeu

Activitats amb nens a Cardedeu. Sortir amb nens al Vallès Oriental.

PARC POMPEU FABRA DE CARDEDEU

El parc Pompeu Fabra és un parc molt familiar que compta amb amplis espais per gaudir de la natura, dels jocs infantils i de l'esport.

PARC DELS PINETONS, A CARDEDEU

El parc més emblemàtic de Cardedeu. Es va crear l'any 1931 i es caracteritza per la quantitat de pins centenaris que té i per ser un punt de nidificació d'ocells. Esteu atents/es i podreu escoltar-los! I compta amb una àmplia…

PARC DE LA FONT DELS OMS, A CARDEDEU

El Parc de la Font dels Oms, ubicat a Cardedeu, ofereix un espai natural de 7.300 m² ideal per gaudir en família i connectar amb la natura. Obert de 8 a 23 hores, el parc compta amb diversos elements que…

PARC DE LA SERRETA A CARDEDEU

Al Parc de la Serreta a Cardedeu hi trobareu un tobogan gegant on els nens s'ho passaran pipa. És un parc molt agradable per passejar o anar en bici.

valles oriental con niños ACTIVITATS PER FER AL VALLÈS ORIENTAL AMB NENS

El Vallès Oriental amb nens és ple d'experiències entre entorns naturals, banys termals, excursions de tota mena, parcs especials i molta, molta història.

toboganes gigantes ELS MILLORS TOBOGANS GEGANTS A BARCELONA I RODALIES

Els millors tobogans gegants de Catalunya. Una sortida a l'aire lliure, econòmica, divertida i que a més es pot complementar amb altres activitats familiars.