4 PARCS INFANTILS A CARDEDEU

4 parcs infantils a cardedeu

Parcs infantils a Cardedeu amb jocs i natura per gaudir en família!

Cardedeu, a només 30 minuts de Barcelona en cotxe, amaga un munt de diversió per a nens i nenes amb els seus parcs infantils! Que a més a més, combinen natura, zones de jocs infantils i fins i tot tobogans gegants!

Salts d’aigua, espais amb més de 44.500 m2, tirolines, tobogans gegants, arbres centenaris, rocòdroms i zones de pícnic us esperen als parcs de Cardedeu

 

Parc Font dels Oms

El parc de la Font dels Oms és un oasi natural a Cardedeu, amb 7.300 m2 on poder gaudir de la natura en família. El parc obre de 8 h a 23 h, i l’entrada és gratuïta.

Per accedir-hi, trobareu una pista de sorra al costat de la riera de Cànoves, i després de 900 metres de recorregut, arribareu al parc de la Font dels Oms! Amb taules de pícnic per menjar i descansar a l’ombra, zona de jocs infantils per a totes les edats, estructures de fusta per estimular la imaginació dels nens i nenes, i la Font dels Oms, un petit salt d’aigua amb fauna i flora autòctons.

4 parcs infantils a cardedeu

Descobriu com arribar al parc Font dels Oms

 

Parc Pompeu Fabra

El parc Pompeu Fabra és un parc fet per tots! I és que molts dels seus arbres van ser cedits pels veïns i veïnes de la zona. Gràcies a això, hi ha una varietat molt gran de flora!

A banda de natura, també podreu gaudir de zones de pícnic, una gran esplanada de gespa on descansar, i per als més petits, zona de jocs de fusta amb tirolina i una petita construcció on podran aprendre un munt de coses sobre les fulles.

A més a més, també hi ha circuits que podeu fer en bicicleta o a peu.

4 parcs infantils a cardedeu

Mireu tot el que us espera al parc Pompeu Fabra!
Parc dels Pinetons

El parc dels Pinetons és el més emblemàtic de Cardedeu! Va ser creat l’any 1931 i destaca pels arbres centenaris que hi viuen al seu interior. De fet, podreu veure la soca dels Tres Pins, un arbre centenari que va caure el 1963 a causa d’un fort temporal.

També hi ha grans taules rodones de pedra on poder fer pícnic i descansar, moltes zones de joc amb gronxadors i travessant el carrer un rocòdrom amb un aforament limitat a 6 persones.

4 parcs infantils a cardedeu

Rocòdrom, arbres centenaris i molt més al parc dels Pinetons

 

Parc de la Serreta

El parc de la Serreta és el més gran de Cardedeu! Amb ni més ni menys que 44.500 m2 i amb tobogans gegants per a gaudir en família! Als petits i petites els encantarà viure l’adrenalina de llençar-se per aquests tobogans amb vistes a la ciutat.

I si us agraden les excursions i la natura, teniu un munt on escollir! Amb moltes rutes per a fer a peu o en bicicleta dins del mateix parc.

4 parcs infantils a cardedeu

Consulteu tot el que hi ha al parc de la Serreta!

 

Si us agrada descobrir nous parcs per gaudir de la natura, d’àrees infantils i zones de joc increïbles, consulteu tots els parcs infantils que podeu trobar a Catalunya!

MÉS INFORMACIÓ

Més informació