PARC DE LA FONT DELS OMS, A CARDEDEU

El Parc de la Font dels Oms: Un oasi natural a Cardedeu

  • Entrada: Passeig Font dels Oms, Cardedeu

El Parc de la Font dels Oms, ubicat a Cardedeu, ofereix un espai natural de 7.300 m² ideal per gaudir en família i connectar amb la natura. Obert de 8 a 23 hores, el parc compta amb diversos elements que el converteixen en una experiència familiar tranquil·la i a l’ombra!

 

Parc de la Font dels Oms

 

Un sender, a tocar de la riera de Cànoves,  de poc més de 900 metres, ens condueix fins a la zona de pícnic, on les alzines centenàries ens ofereixen un refugi natural.

 

Parc de la Font dels Oms

 

El parc disposa de diverses taules de pícnic repartides per la zona, perfectes per gaudir d’un àpat en família o amb amics envoltats de natura. Aquí també trobem la font dels Oms, que dona nom al parc.

 

Parc de la Font dels Oms

 

Els més petits s’ho passaran d’allò més bé al parc infantil, equipat amb jocs de fusta tradicionals com un gronxador i un joc d’equilibris.

 

Parc de la Font dels Oms:

 

A més, hi ha estructures de fusta que s’integren en el paisatge i potencien la imaginació dels infants.

 

Parc de la Font dels Oms

 

El Parc de la Font dels Oms és un espai ideal per a la descoberta de la flora i fauna autòctones. Hi ha plafons que ens indiquen quins ocells hi habiten, com ara el tudó, la merla, el gaig, el pit-roig, el blauet, el rossinyol, l’ànec collverd, la serp d’aigua o el ratpenat d’aigua… I també hi ha informació sobre la flora existent.

 

Parc de la Font dels Oms

 

I com a plus trobem aquest petit salt d’aigua, un oasi de calma on podrem escoltar l’aigua i el cant dels ocells. I vigileu els més petits, perquè aniran directes cap a l’aigua!

 
MÉS INFORMACIÓ

Passeig Font dels Oms

Comarca:

Vallès Oriental

Més informació


   
 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.