L’APP DE KIDNELIS, PER MILLORAR LA LECTOESCRIPTURA

App que millora la lectoescriptura dels més petits amb bon humor i creativitat

A partir de 6 anys

La start-up Sabadell Shop, de Sabadell, acaba de treure al mercat l’app educativa Kidnelis en diversos idiomes per a potenciar la lectoescriptura de manera creativa i en un suport digital per majors de 6 anys.

L’aplicació es basa en el joc de taula Kidnelis, creat pel doctor en pedagogia Carles Rodrigo. Els jugadors escriuen directament a la pantalla de la tauleta o smartphone, després de valorar si les diferents frases ocurrents que l’apli els planteja són verdaderes o falses. Els nens poden fer el traç amb el dit o amb un llapis digital, un exercici amb el que, a més de potenciar la comprensió lectora, també
treballen la motricitat fina.

La nova apli Kidnelis es pot trobar a les plataformes iOS i Android (Google Play), a un ajustat preu de 4 dòlars des d’aquest juliol.

Permet als petits que potenciïn la lectoescriptura de manera relaxada. “Aprenen mentre passen una bona estona, amb molta diversió i creativitat, i ho poden fer acompanyats dels seus pares o d’altres nens d’edats similars”, detallen l’educadora Neus Salomó i Joan Reixach, cofundadors de Kidnelis.

Com el joc de taula, la nova app requereix de la supervisió d’un adult, que ajudi i orienti al menor i, sempre que es vulgui, jugui amb ell.MÉS INFORMACIÓ

Més informació

 L’aplicació, per a iOS i Android, està en català, castellà, coreà, japonès, anglès, italià, francès i alemany

Més informació:

EL JOC DE TAULA

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.