CONSTRUÏM CABANES A CASA

cabañas en casa

Construïm cabanes a casa!

Les cabanes no només són coses del camp o del bosc, també es poden fer a casa! I fins i tot el material pot canviar, des d’una cabana normal fins a fer-les amb objectes que tots tenim a mà. A més a més, fer una cabana pot ajudar als més petits a tenir un petit racó on jugar o fer algunes coses de forma individual. Des de Sortir amb nens et donem idees per fer cabanes a casa.

cabanes a casa

 

Cabanes d’indi

Aquestes són les típiques cabanes que veiem a les pel·lícules d’indis, i tot i semblar difícils, es poden fer a casa! Unim quatre bastons per la part de dalt i col·locant cadascun d’ells formant un quadrat. Incorporem una manta o llençol pel damunt, i ja hi podrem entrar.

cabañas en casa
 

Cabanes al balcó, al pati o al jardí

Si tenim terrassa a casa, o un pati o un petit jardí, es pot aprofitar per a moltes coses, i una d’elles és per fer una cabana! La podem comprar o bé fer-la nosaltres mateixos. D’aquesta manera, els nens poden jugar a l’exterior i fer-se una mini caseta.

cabanes a casa

 

Cabanes amb coixins

Fins i tot amb coixins! I al mateix saló. Agafem els coixins del sofà i muntem una caseta amb tres parets i una teulada. Sempre la podrem decorar com vulguem, amb joguines, mantes, i a jugar!

 

Cabanes amb llençols

Les cabanes també les podem fer a la nostra habitació, i de fet no calen coixins ni bastons, només un llençol i una corda que uneixi dos extrems, on al damunt col·locarem un llençol o manta. A dins estaran els nostres somnis per jugar amb ells!

 

Cabanes on dormir

I si estem a l’exterior, per què no hi dormim també? Però hem de tenir bons coixins, mantes i molts contes per passar una gran nit.

cabanes a casa

 

Cabanes al llit

El llit és un altre lloc on fer cabanes, sobretot si el que volem és amagar-nos! I es poden fer tant damunt del llit com sota, sempre que hi tinguem suficient espai.

cabanes a casa

 

Cabanes on jugar

Cabanes per jugar, és clar! Una bona cabana on estiguin totes les nostres joguines, contes, manualitats, pintures… Una cabana perfecta per passar-hi dies sencers.

cabanes a casa➡ Consulta totes les idees per fer amb globus AQUÍ

ideas con globos

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.