Un joc de percepció visual, lògica, reconeixement de patrons…

A partir de 7 anys

Joc de cartes que va molt bé per a l’estimulació cognitiva, dit d’una altra manera, fa que el nostres cervell es desperti i estigui més actiu i  atent.

En el SET qui es despista perd moltes oportunitats, es tracta d’un joc on la percepció visual té molta importància, però no es tracta tan sols de mirar sinò que cal descobrir quins patrons s’amaguen darrere les 12 cartes que hi ha sobre la taula i a més cal fer-ho més ràpid que els altres jugadors per endur-se les cartes.

Cada patró o SET està format per tres cartes que compleixen una condició: les 3 cartes escollides tenen 4 característiques i cadascuna d’aquestes característiques (color, forma, fons i quantitat) ha de ser IGUAL a les 3 cartes o DIFERENT a les 3 cartes, és a dir, que pot haver 3 semblances i una diferència o fins a 4 diferències.

Hi pot jugar molta gent (fins a 20 persones), però també es pot provar en solitari i podeu començar a jugar a partir dels 6 anys tot i que per nosaltres la edat ideal són els 7 o 8 anys.

És un joc que resulta altament addictiu…esteu avisats.

Us sembla fàcil?. Mireu-vos el video i poseu-vos a prova!

 

.
.

 

LU2

Lu2 experts en jocs de taula S.L.

Mollet del Vallès

www.lu2.cat

info@lu2.cat

Telèfon: 654.610.227

 

.

.

QUI SOM?

A Lu2 som uns apassionats dels jocs de taula.

Busquem arreu del món els millors jocs, aquells amb els quals us podeu reunir tota la família o als amics al voltant d’una taula per gaudir d’una estona de diversió, de companyia i també d’aprenentatge.

Ens agradaria convidar-vos a conèixer un món increïblement ampli on tenen cabuda jocs d’acció i de reflexió, en solitari o per a grans grups, competitius o cooperatius, jocs de memòria, de percepció visual, de lògica, de càlcul, d’anglès, de geografia, d’estratègia, d’engany, de creativitat o de comunicació…

Els jocs que us ensenyem porten el segell de qualitat Lu2.

Els hem provat i us garantim que són molt bons jocs.

Al web www.lu2.cat trobareu les instruccions traduïdes al català (n’hi ha que són d’importació) i, com una imatge val més que mil paraules, us estem preparant videos explicatius per fer encara més fàcil l’experiència de jugar.

.

 

.

 

.

 

 
 
 
 
 
T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page