ESCALA DELS FANTASMES

escala dels fantasmes

Concentràció màxima

Per a infants a partir de 4 anys

Aquest és un joc on cal bona memòria, però potser és més important la concentració, no despistar-se ni un moment, i utilizar les vostres millors habilitats per a que els altres jugadors perdin de vista la seva fitxa un instant i just en aquest instant será quan hagin perdut la partida.

Els jugadors són quatre nens entremaliats que volen fer la guitza al fantasma que fa la migdiada a dalt la torre. Per sort, el fantasma és de bona pasta i en comptes d’enfadar-se, es divertirà fent-lis algunes trastades.

Els peons avancen llençant un dau numerat de l’1 al 4, però on hi ha també dos fantasmes dibuixats.

Ara bé  la millor part, quan surt un fantasma al dau, el jugador ha d’agafar una de les figures espectrals i cobrir un peó. El peons dels jugadors tenen una peça metàl·lica al cap i les figuretes són buides i tenen un imant que l’atraparà fins que aquest arribi al capdamunt de la torre… si hi arriba.

Habitualment, abans de la meitat de la partida tots els peons estarán sota un fantasma, tots iguals… veieu ara per què cal concentració. Haureu de distinguir quin és el vostre per la posició que ocupa.

Però encara és massa fácil i no costa complicar-ho. Quan tots els peons estiguin tapats i surti un fantasma al dau, podreu agafar dos d’ells i intercanviar la seva posició. És com allò d’on és la boleta? però en versió lleugera.

Éxit segur i rialles garantides.

T’expliquem com jugar en aquest vídeo?
MÉS INFORMACIÓ

Més informació

Compra el joc aquí
Qui som?
  • A Lu2 som uns apassionats dels jocs de taula.
  • Busquem arreu del món els millors jocs, aquells amb els quals us podeu reunir tota la família o als amics al voltant d'una taula per gaudir d'una estona de diversió, de companyia i també d'aprenentatge.
  • Ens agradaria convidar-vos a conèixer un món increïblement ampli on tenen cabuda jocs d'acció i de reflexió, en solitari o per a grans grups, competitius o cooperatius, jocs de memòria, de percepció visual, de lògica, de càlcul, d'anglès, de geografia, d'estratègia, d'engany, de creativitat o de comunicació…
  • Els jocs que us ensenyem porten el segell de qualitat Lu2.
  • Els hem provat i us garantim que són molt bons jocs.
  • Al web www.lu2.cat trobareu les instruccions traduïdes al català (n'hi ha que són d'importació) i, com una imatge val més que mil paraules, us estem preparant videos explicatius per fer encara més fàcil l'experiència de jugar.

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.