FEM UNA CÀPSULA DEL TEMPS AMB ELS NENS I NENES

cápsula del tiempo

Fem una càpsula del temps amb els petits de casa

Hi ha milers de maneres de fer una càpsula del temps, i no, no ens estem referint a una càpsula que ens permeti viatjar al futur amb un coet. Ens referim a viatjar al nostre passat a través dels records! Reviure les nostres històries, amics, moments familiars… I és ben fàcil de fer, a més de ser una bona activitat per fer amb els més petits de la casa.

 

Objectes que ens ajuden a crear la càpsula del temps

Un desig, una carta, un objecte, una imatge, una antiga joguina… En conclusió, tot allò que ens aporti bons records en l’actualitat pot ser un bon objecte per crear la nostra càpsula del temps. Fins i tot podem incorporar diversos objectes! Una imatge d’un moment familiar, del nostre sopar o dinar preferit. Els pares i mares també podem escriure una bonica carta als nens i nenes perquè la puguin guardar a la càpsula. I sabeu com podem guardar els desitjos? Els diem baixet a un recipient i el tanquem ben ràpid. Després, ho hem de guardar tot a la càpsula.

càpsula del temps

 

La documentació requerida per fer la càpsula del temps

Sense documentació no és una càpsula del temps! Perquè abans de tot hem de deixar ben clars alguns conceptes: nom dels tripulants, el dia i l’any de la creació de la càpsula, els nostres gustos particulars i… Molt important! Quan podrem obrir aquesta càpsula. Així, podem deixar-nos una alarma o bé apuntar aquell dia al calendari per obrir la caixa i viatjar al nostre passat.

càpsula del temps

 

➡ Imprimeix la targeta per posar dins capsula del temps AQUÍ

 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.