UN RATOLINET PÉREZ MOLT MODERN

un ratolinet pérez molt modern

Un Ratolinet Perez molt modern, de Sami Apps

El conte clàssic infantil del Ratolí Pérez en versió renovada.

El Ratolí Pérez porta molts anys fent feliços als nens, sortint cada nit per deixar els regals sota dels coixins a canvi de les dents de llet dels nostres fills. Però una nit, abans de sortir a fer la seva feina, el Ratolí Pérez sent que li fan mal els peus i el seu fill, el Ratolí Pérez, es presta a ajudar sent ell qui realitzarà la ruta d’aquesta nit.

Així comença la història d’Un Ratolí Pérez molt modern, el renovat conte infantil del Ratolí Pérez que tots els nens del món coneixen.

La clàssica tradició d’El Ratolí Pérez es modernitza de la mà de l’editorial Corimbo i arriba en forma d’aplicació amb Sami Apps. Un Ratolí Pérez molt modern és la història d’un rosegador que no dubta a valer-se de les noves tecnologies per seguir desenvolupant el seu treball per les nits mentre els nens dormen. Vols conèixer les aventures d’Un Ratolí Pérez molt modern?

La història de la caiguda de dents i el Ratolí Pérez és un conte clàssic que tots els nens coneixen des del moment en què comencen a perdre les seves dents de llet.

Vols conèixer què li passa a Un Ratolí Pérez molt modern? Amb aquest divertit conte infantil, els més petits de la casa s’ho passaran d’allò més bé. A més, l’aplicació està plena d’activitats amb les que aprendran més sobre cada personatge i es divertiran com mai.

A més del conte infantil d’aquest Ratolí Pérez tan particular, grans i petits gaudireu d’activitats complementàries que enriqueixen la història i l’experiència dels nens.

Què trobem dins l’app Un Ratolí Pérez molt modern?

Els nens podran pintar a cadascun dels personatges de la història.

Completar els Puzles del conte

Gravar la teva pròpia versió de la història. Us aneu de vacances a veure els avis i vols tenir una versió gravada amb les seves veus? No et perdis la secció on poder gravar la història amb diferents veus!

Coneix més sobre la història del Ratolí Pérez i els altres personatges de la història: cada un d’ells ens explica curiositats.

Crea la teva pròpia història: selecciona dos personatges i inventa’t la teva pròpia història sobre Un Ratolí Pérez molt modern.

Els pares podreu llegir aquest conte infantil als vostres fills o podreu gaudir junts de la narració d’Un Ratolí Pérez molt modern.

L’aplicació d’Un Ratolí Pérez molt modern està produïda per Sami Apps, del conte infantil publicat per Corimbo.

Idiomes: català i castellà.

Disponible a AppStore i GooglePlay.MÉS INFORMACIÓ

Més informació

Disponible a:

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.