FEM UN TWISTER AMB ELS NENS I NENES

Hacemos un Twister

Fem un Twister per jugar amb els nens i nenes!

Què us sembla? Fem un Twister per jugar amb els nens i nenes de la casa! Un joc on la diversió, l’equilibri, la flexibilitat i la resistència són la clau principal per guanyar. I el fem nosaltres mateixos.

 

Què és això del Twister?

Heu sentit a parlar del Twister? De ben segur que tant pares com mares sí, però i els nens? Han de conèixer aquest joc! Un dels jocs més populars arreu del món. Perquè tot i tenir ja uns quants anys, va ser l’any 1966 quan es va popularitzar més, continua sent una aposta segura per passar una bona estona en família!

L’objectiu principal d’aquest joc sempre ha estat mantenir l’equilibri, passi el que passi. La ruleta mana, i nosaltres obeïm! Així que la ruleta ens anirà dient on col·locar el peu dret o la mà esquerra i els jugadors haurem de complir les ordres, sempre sense caure!

 

Fem el Twister!

Fer el Twister és molt fàcil, i així ens assegurem que no només ens ho passem bé jugant, també fent-lo! Podem agafar un llençol que no utilitzem, i millor si és totalment blanc. A sobre hi anirem dibuixant 4 fileres de sis rodones, i cada filera d’un color: verd, groc, blau i vermell. Deixem que s’assequi, i ja tindrem l’element principal!

Fem un Twister

Només faltarà la ruleta, que també és important, ja que serà qui mani on ens col·loquem. Podem utilitzar cartó o cartolina on pintarem 4 vegades els 4 colors diferents, i cada part correspondrà a una extremitat; mà dreta, mà esquerra, peu dret, peu esquerre. Per fer l’agulla que es mogui, fem un forat al mig del cartó o cartolina i amb una xinxeta l’unim a un pal o canya. 

També el pots comprar!

I si no podem o bé no tenim el material adequat per fer-lo, també podem comprar el Twister. Amb una ruleta i tauler en perfecte estat i instruccions per a poder seguir el joc.

➡  Consulta totes les manualitats per fer instruments musicals AQUÍ

Fem un Twister
Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.