JOC DE LES OLORS PER FER AMB NENS I NENES

juego de los olores

Juguem al joc de les olors amb els infants

El joc de les olors és un mètode molt efectiu per combatre l’avorriment, això sí! Us avisem que probablement tindreu moltíssima gana després de jugar. El joc és fàcil, consisteix a tancar els ulls i en olorar un producte i endevinar què estem olorant. Comencem.

joc de les olors

 

Crispetes

Olor a cinema! Aquest és un ingredient fàcil per començar. Les crispetes sempre ens recorden a  peli i cinema.

joc de les olors 

Xocolata desfeta

La xocolata desfeta pot semblar fàcil, però no ho és tant. Perquè tot depèn del tipus de xocolata que fem; si és xocolata pura, amb llet o xocolata blanca. L’endevinareu?

joc de les olors

 

Galetes de vainilla

L’olor de les galetes fetes al forn es coneix molt bé. Tot i que també ens podem confondre amb coques, gofres o creps. I l’hem de saber a la primera! Una pista, l’olor de la vainilla.

joc de les olors

 

Canyella

La canyella és una olor entre dolç i àcid, sobretot si són branques pures de canyella. Però també ens pot venir al cap una altra olor, el de l’arròs amb llet.

joc de les olors

 

Pa torrat

Que bo és el pa torrat! Fins i tot la seva olor és ben bona. Untem una mica de tomàquet amb oli, i a veure qui l’endevina!

joc de les olors

 

Melmelada

Hi ha melmelades de diferents sabors! Ho intentem?

joc de les olors

 

Cítrics

Els cítrics ens poden enganyar! Sobretot la llimona o la llima, ja que són tan àcids que hem d’estar molt atents al nostre olfacte.

joc de les olors

 

Api

L’api té una olor molt característica, però potser no ho és tant pels més petits de la casa. Com a ingredient principal d’àpats com la sopa, poden confondre’s, però potser ens sorprenen!

joc de les olors

 

Flors

Com no! Les flors destaquen per les seves olors que sempre ens recorden a alguna vivència. I en aquest cas, és molt fàcil endevinar que es tracta d’una flor, però i si hem de dir quina?

joc de les olors
➡  Mira com jugar al veig veig AQUÍ

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.