Plans i activitats familiars per comarca

Cercador d’activitats familiars. Plans amb nens a Catalunya.

Busca al cercador plans per fer amb nens a Catalunya. Pots buscar activitats per comarca o per població.

Fes clic sobre la comarca i/o població que t’interessi i descobreix totes les activitats familiars que et proposem a Sortir amb nens. Quan selecciones la comarca i/o població, es refrescarà la pàgina i sota el mapa apareixaran les activitats més destacades per fer amb nens i nenes.

Besalú

Activitats per fer amb nens a Besalú. Sortir amb nens a la Garrotxa.

COLÒNIES D’ESTIU A LA GARROTXA AMB ALBAESTIU

Colònies infantils a la Garrotxa amb Albaestiu. Hi ha colònies amb diferents temàtiques: Multiaventura, Hípica, Anglèsd’estiu per a infants de 7 a 17 anys, del 28 de juny al 26 de juliol de 2020.

SETMANA SANTA EN FAMÍLIA A LA GARROTXA

Setmana Santa en família a La Garrotxa. Del 10 al 13 d'abril de 2020. Un cap de setmana en família a la casa de colònies Mas Gircós, a la Garrotxa.

la garrotxa con niños ACTIVITATS FAMILIARS A LA GARROTXA

El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, gastronomia, pobles medievals, excursions... La Garrotxa amb nens és un paradís! Descobrim-la.

pobles per visitar amb nens a Catalunya POBLES PER VISITAR AMB NENS A CATALUNYA

Hi ha moltíssims pobles per visitar amb nens a Catalunya! I cadascun d'ells ens ofereix un pla pels seus carrers amb encant. Agafem motxilles i comencem!

BESALÚ, A LA GARROTXA

Declarat Conjunt històric-Artístic Nacional pel seu valor arquitectònic. Besalú té un encant especial, és un poble ple de racons per observar, ple de carrers per passejar i on es respira un doble ambient: medieval i jueu, que és la seva…