MUSEU MOTO BASSELLA

Passió per les dues rodes

Veniu a Museu Moto Bassella. Viureu una experiència única, ideal per compartir amb els petits de la casa; us divertireu i aprendreu moltes curiositats sobre el món de la moto.

museu moto bassella

Joc de pistes

Els més petits podran resoldre un joc de pistes mentre visiten l’exposició o deixar volar la seva imaginació i creativitat personalitzant reproduccions d’algunes de les motos que formen part de la col·lecció.

museu moto bassella

Inclòs amb el preu de l’entrada.

Museu Moto Basella és un espai de referència i visita obligada per a tots els aficionats del món del motor. S’ha convertit en una parada obligatòria en la ruta cap Andorra.

És el primer museu de Catalunya i Espanya dedicat íntegrament a la història i la cultura de la moto.

museu moto bassella

El Museu Moto Basella proposa un recorregut des dels models més rudimentaris dels inicis de la motocicleta fins als nostres dies, a través d’una selecció de més de 190 motos de les principals marques nacionals i internacionals de totes les especialitats.

Cada una de les motocicletes que configuren la col·lecció, expliquen històries personals, curiositats, anècdotes, …

Amb 1000m2 d’exposició i motocicletes de tots els estils i èpoques, el museu convida a realitzar un viatge en el temps sobre dues rodes.

A més d’un àmbit dedicat al món de la competició, acull també petites mostres temporals que permeten conèixer detalls i anècdotes de determinats pilots, fabricants, marques, models, disciplines…

Actualment i fins al 31 de desembre de 2021 es pot visitar l’exposició temporal: “Montesa. 75 anys d’una aventura irrepetible”

Al centre del museu hi ha el taller on Mario Soler va reconstruir la majoria de les motocicletes que configuren actualment la col·lecció. Un espai molt singular que manté l’essència de tota la seva activitat, on el temps es va aturar fa més de 20 anys…

Més informació i horaris AQUÍ

 MÉS INFORMACIÓ

Museu Moto Bassella / Carretera C-14 km. 134 / 25289 Bassella (Lleida)

Comarca:

Alt Urgell Barcelonès
Telèfon:
973 462 731
E-mail:
bassella@museumoto.com
Web:
http://www.museumoto.com/