ESCAPADA AMB NENS A LLEIDA

escapada con niños a Lleida

Escapada amb nens a Lleida! Què fer en família?

Lleida és una ciutat que combina natura, història i comerç de proximitat. Té grans parcs, edificis preciosos i grans zones on passejar amb tranquil·litat. Anar-hi és tota una experiència per gaudir d’un gran dia en família! Per això, des de Sortir amb nens us expliquem algunes de les activitats i dels llocs que podeu visitar si feu una escapada a Lleida.

escapada amb nens a Lleida

Edificis emblemàtics per visitar a Lleida

La Seu Vella de Lleida

La Seu Vella és la Catedral de Lleida i també és l’edifici més emblemàtic de la ciutat i gairebé de tota la comarca. Aquesta catedral combina l’estil romànic amb alguns elements gòtics i paga la pena anar-hi tant per conèixer la seva història com per gaudir de les vistes des del Turó de Lleida.

escapada amb nens a Lleida

  

Museus per anar amb nens a Lleida

El Museu de l’Automoció

El Museu de l’Automoció és tota una experiència pels nens i nenes! Sobretot per a aquells fanàtics dels cotxes i motos. I és que aquest museu repassa tota la història dels vehicles, el seu origen i el procés de construcció. Però el millor, és veure autèntics cotxes i motos d’època.

escapada amb nens a Lleida

➡ Més informació AQUÍ

 

El Museu de l’Aigua

Lleida no es pot entendre sense l’aigua, ja que és construïda entre el riu Segre. Aquest museu repassa la relació entre la ciutat i l’aigua i hi ha dos espais principals per visitar; el Campament de La Canadiense, recinte que es dedicava a fer llum per la ciutat mitjançant l’aigua, i el Pla de l’Aigua, el dipòsit que dóna aigua als habitants de la ciutat des del segle XVIII.

escapada amb nens a Lleida

➡ Consulta més informació AQUÍ

 

Parcs i jardins a Lleida

El Parc de la Mitjana

El Parc de la Mitjana és una zona humida de tipus fluvial que ha estat declarada àrea d’interès natural. És un parc perfecte per descobrir la natura que envolta la ciutat, gaudir de tot l’entorn amb la seva flora i fauna i jugar amb els més petits a una de les seves múltiples zones de joc.

escapada amb nens a Lleida

➡ Més informació AQUÍ

 

L’Arborètum

L’Arborètum és el jardí botànic de la ciutat de Lleida i el referent especial són els arbres: boscos boreals, boscos caducifolis, boscos escleròfils i selves temperades. Aquest és un espai dedicat a difondre el coneixement sobre el món vegetal i també a sensibilitzar els ciutadans sobre el valor de la biodiversitat. A més a més, es pot apadrinar un dels seus arbres!

escapada amb nens a Lleida

➡ Consulta més informació AQUÍ

 

Excursions per fer amb nens a Lleida

El Camí del Riu

El camí del riu, a Lleida, és un passeig per fer excursions a peu i en bicicleta. La seva longitud és de 17 km i el seu recorregut va des del Parc de la Mitjana fins als Aiguamolls de Rufea i l’ermita de Butsènit, pel marge dret del riu, i fins al canal de Seròs pel marge esquerre.

escapada amb nens a Lleida

➡ Consulta tota la informació AQUÍ