Plans i activitats familiars per comarca

Cercador d’activitats familiars. Plans amb nens a Catalunya.

 

Busca al cercador plans per fer amb nens a Catalunya. Pots buscar activitats per comarca o per població.

Fes clic sobre la comarca i/o població que t’interessi i descobreix totes les activitats familiars que et proposem a Sortir amb nens. Quan selecciones la comarca i/o població, es refrescarà la pàgina i sota el mapa apareixaran les activitats més destacades per fer amb nens i nenes.

Puigcerdà

Activitats per fer amb nens a Puigcerdà. Sortir amb nens a La Cerdanya.

EGIPTE EN FAMÍLIA PER A SINGLES AMB NENS I NENES

Amb Op&Kids tindrem l'oportunitat de conèixer Egipte amb nens i nenes. Durant 8 intensos dies volarem, navegarem, caminarem i gaudirem de la cultura del país amb els nostres fills i filles.

SORTIDA ALS PIRINEUS PER A FAMÍLIES MONOPARENTALS

Visitareu Puigcerdà i el seu magnífic llac, muntareu en el telecabina de La Molina i passareu una bona estona a La Molina Aventura Parc amb les seves lianes, ponts, xarxes, pasarel.les, salt de Tarzán, túnels, ponts tibetans…

la Cerdanya con niños TOT EL QUE FER A LA CERDANYA AMB NENS

Esports d'aventura i de neu com l'esquí, zones tranquiles a la ciutat, i molts parcs naturals! Des de Sortir amb nens us expliquem les activitats per fer a la Cerdanya amb nens.

L’ESTANY DE PUIGCERDÀ I EL PARC SCHIERBECK

Un oasi de calma. Aquest llac artificial, que pren l'aigua del riu Querol, el veiem com si en tractès d'un mirall però penseu que a l'hivern es gela. Hi ha un espai de pesca infantil i hi podreu veure ànecs,…