VISITES EN FAMÍLIA A CARDONA

Visites en família a Cardona

Visita teatralitzada: “La veritable història de la Torre de la Minyona”

Una divertida i agradable visita al conjunt monumental del Castell de Cardona,  en  format d’aventura, per descobrir el gran secret de la llegenda  medieval de la Torre de la Minyona.

Un recorregut teatralitzat per la història i la fortalesa especialment pensat per al públic familiar i infantil.

Durada aproximada: 1 hora 15 minuts

Visites en família a Cardona. Consulteu preus i horaris

Visita teatralitzada al PCMS: “Projecte Alquimia: El secret del Liber Salis”

Els germans Bartomeu, la Carlota i en Tomeu, són científics exploradors amb coneixements en un munt de camps de la ciència.

Són descendents d’en Guillem Bartomeu, alquimista medieval del Segle XV, autor del LIBER SALIS, el llibre de la Sal, on va recollir tots els seus coneixements sobre la Muntanya… i també el seu gran secret.

Han passat segles i ara, un dels dos germans Bartomeu, ens proposa acompanyar-lo en la fase final del Projecte Alquímia: la troballa d’un nou mineral, una pedra que canviarà la història de la humanitat.

En aquesta expedició ens endinsarem a la Muntanya de Sal, n’aprendrem la formació, la història,  les formes d’extracció, els tipus de sal… La gaudirem amb els cinc sentits al mateix temps que hi deixarem volar la imaginació per descobrir un món màgic on tot és possible.

Visites en família a Cardona. Consulteu preus i horaris

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Visites en família a Cardona

Comarca:

Bages
Latitud i Longitud:
41.9143650, 1.683340

Com Arribar-hi

Més informació

Llegeix també
MINES DE SAL DE CARDONACASTELL DE CARDONA