PALAU MERCADER, A CORNELLÀ DE LLOBREGAT

Visita un Palau d’una bellesa extraordinària!

Dies a concretar

Activitat gratuïta.

El Palau Mercader, construït entre els anys 1865 i 1870, està situat just al centre del Parc de Can Mercader. Es poden visitar les diferents estances de la planta noble decorada a l’estil de l’aristocràcia del segle XIX.

És un majestuós edifici digne de les famílies més importants de l’època, i actualment acull un museu d’arts plàstiques i decoratives, i on també s’hi celebren actes culturals. I també acull el Museu de les Matemàtiques.

palau mercader

L’avinguda dels plàtans, amb exemplars centenaris, és l’eix principal del part i és el camí majestuós que ens condueix fins al palau.

El Museu Palau Mercader és avui l’exponent de la forma de vida i de les afinitats culturals i artístiques d’un llinatge aristocràtic del segle passat.

El museu està ubicat a la planta principal del Palau i presenta més de 3.000 objectes que formaven el “museu del comte de Bell·lloc”.

Es troba dins el Parc de Can Mercader, una joia de Cornellà que compta amb un circuit de tren elèctric al·lucinant i que s’ha convertit en el símbol i el reclam per a milers de visitants: un entramat de vies per on hi circulen trens elèctrics en miniatura, i que ofereixen la possibilitat, tan a petits com a grans, de pujar-hi i viure un viatge d’allò més divertit.

El Palau acull també a la planta superior el Museu de les Matemàtiques, un espai on les matemàtiques s’aborden des d’un vessant pràctic i lúdic. Exposa la col·lecció ‘Experiències matemàtiques’, constituïda per jocs, construccions i elements diversos agrupats en sales dedicades a la Geometria, els Miralls, Càlcul i estadística, Combinatòria i estratègia, i Cartografia.

I diumenges, al Parc, hi trobarem el Mercat de Pagès.

Guardar

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Parc de Can Mercader

Carretera de l'Hospitalet, sn. 08940 Cornellà de Llobregat Barcelona

Comarca:

Baix Llobregat
Latitud i Longitud:
41.3580212, 2.082617
Telèfon:
934745135
E-mail:
museumercader@aj-cornella.cat

Com Arribar-hi

Més informació

Com arribar-hi
  • Metro: L5 (estació Sant ildefons)
  • FGC: L8 i altres (estació Almeda)
  • Autobusos: Línies 94/95, 57, 67/68
  • Cotxe: Ronda de Dalt, sortida 15
Horari
  • Visita general: diumenges i festius, de 10 a 14 hores
Cal fer inscripció prèvia.
  • Visita concertada: dilluns a divendres de 9 a 13 hores
  • Informació i reserves: Tel. 93 474 51 35 (Castell), de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores