VISITA PRADES AMB ELS NENS

Visitem Prades amb els nens!

La vila de Prades està situada al Baix Camp i també és coneguda pel nom de Vila Vermella pel color rogenc dels seus edifics. És un poble tan bonic que fins i tot ha rebut el segell de Pobles amb Encant!

Visita Prades amb els nens!


PUBLICITATÉs un lloc curiós i preciós, i a més té de tot: gastronomia, història i natura. Una altra dada important és que ofereix visites guiades per conèixer a fons aquest indret català, una activitat que encantarà als més petits!

Anem a visitar-la?

prades amb els nens

La Plaça Major i la font renaixentista

La font renaixentista de Prades és potser el seu element més conegut. També está feta d’aquesta pedra rogenca que imita un globus terraqüi amb quatre sortidors fets amb bronze. Aquests sortidors simbolitzen els punts cardinals.

A més, al voltant de la seva Plaça Major també trobem restaurants on menjar la famosa patata de Prades, una de les més bones de tota Catalunya!

prades amb els nens

Mira aquest vídeo per saber més sobre la vila de Prades!

El castell i l’església de Santa Maria la Major

Tot i que dins la vila també hi destaquen la seva església i el seu castell.

L’església va ser construïda l’any 1194 i barreja elements del romànic i del gòtic amb una façana renaixentista que crida molt l’atenció.

prades amb els nens

 

A més, també s’hi pot visitar per dins! I no només l’església, també es pot fer visita del castell, que tot i que ja només en queden unes poques restes també és igual d’impressionant.

prades amb els nens

 

És clar que una altra cosa que podem fer és donar voltes per la vila de Prades i conèixer de primera mà per què és un dels pobles amb encant de Catalunya. Passejar tranquil·lament envoltats d’històra i del color vermell!

prades amb els nens


PUBLICITATL’ermita de la Mare de Déu de l’Abellera

Es creu que l’ermita data de l’any 1570 i va ser construïda dins d’una cova que forma part d’una cinglera de 1.020 metres d’alçada. És molt coneguda per la zona, tant que per Setmana Santa rep uns 1.000 vistants! Però, sens dubte, el més impressionant d’aquesta ermita són les vistes que té al voltant.

prades amb els nens

 

Mireu quines vistes de l’ermita volant per l’aire!

 

Rutes en contacte amb la natura al voltant de Prades

Prades está envoltada de muntanyes, i per tant també és un lloc perfecte per anar de ruta per la natura! Tant per fer trekking, BTT com per anar de passejada amb la família, té algunes rutes com el Camí Natural i la Ruta del Roure Reboll, tots dos ben senyalitzats.

I una de les coses que més impressiona és la roca foradada que es veu a la foto! Passant per sota s’aconsegueix una de les millors vistes de les muntanyes del voltant.

prades amb els nens

 

➡  Consulta totes les visites guiades de Prades AQUÍ

➡  Consulta també el Parc Astronòmic de les muntanyes de Prades AQUÍ

Imatge: Aleix Roig

PUBLICITATEstigues informat de les activitats familiars a Catalunya amb Sortir amb nens

Subscriu-te al butlletí de “Sortir amb nens” i cada setmana rebràs al teu correu les millors propostes per passar el cap de setmana amb els teus fills.

T’informem de les activitats familiars que pots fer amb nens.
Perquè sempre sàpigues on anar i què fer amb nens!

Perquè no et perdis res!

En omplir aquest formulari, accepto rebre les newsletter de Sortir amb nens, d’acord amb la política de protecció de dades política de privadesa.

Idees, plans i activitats setmanals per fer en família.

He llegit i accepto la polí­tica de privadesa

En qualsevol moment, podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i supressió de les teves dades a través del mail info@sortirambnens.com Des de Sortir amb nens tractarem la teva informació amb respecte segons marca el nou reglament General de Protecció de dades (RGPD). Així, acceptes que podrem processar la teva informació d’acord amb aquests termes.


Les nostres idees per sortir amb els nens!

Estem molt contents d’anunciar-te la nova REVISTA PREMIUM de Sortir amb nens.

La revista té un preu de 2,5 euros!

COMPRA LA REVISTA DE SORTIR AMB NENS AQUÍ

Una guia on trobaràs més d’una trentena d’activitats per fer amb nens a la província de Barcelona.

  • Sortides a la natura
  • Sortides culturals
  • Museus
  • Coves
  • Parcs
  • Espais amb animals
  • Castells
  • Espais esportius
  • I molt més

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.