EL CASTELL DE MIRAVET, A LA RIBERA D’EBRE

Per sentir-nos com cavallers Templers

Si esteu per les terres de l’Ebre, no us podeu perdre la visita al castell de Miravet, el més visitat d’aquestes contrades.

Es tracta d’una antiga fortalesa medieval d’origen andalusí, que posteriorment transformaren els cavallers de l’Ordre dels Templers (segles XII i XIII).

Aquest recinte emmurallat , perfectament adaptat al paisatge i topografia de la zona, està dividit en diferents espais que es poden visitar: la zona de cavallerissa, la torre, el recinte sobirà, el cos de guàrdia, la cisterna, el pati d’armes, la cuina, el refetor (menjador comú), el graner, el magatzem, el celler, la galeria, l’ església, la Terrassa, la barbacana (defensa avançada sobre la porta d’entrada), la muralla, …

Seguint les explicacions de la visita guiada que es pot contractar, o simplement amb la guia que se’ns entrega a l’entrada, ens podrem imaginar com vivien en aquelles èpoques medievals i ens podrem sentir que formem part de la historia.

Des de la part més alta del Castell es gaudeixen d’unes espectaculars vistes del riu Ebre i de l’entorn de la població de Miravet.


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

Castell de Miravet

Camí del Castell, sn.43747 Miravet Ribera d'Ebre

Comarca:

Ribera d'Ebre
Telèfon:
977 40 73 68

Més informació

Horaris
De dimarts a diumenge, inclosos els festius. - De l'1 d'octubre al 31 de maig: de 10 a 13 hores (+30') i de 15 a 17 hores (+30') - De l'1 de juny al 30 de setembre: de 10 a 13 hores (+30') i de 16 a 19.30 hores (+30'). Tancat els dilluns no festius, el 25 i 26 de desembre i l'1 i 6 de gener. La taquilla i l'entrada es tanquen 30 minuts abans del límit horari. Llegeix també PAS DE BARCA COVA MERAVELLES de Benifallet

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.