VISITA HOSTALRIC AMB NENS

Visita el castell d’Hostalric

El castell d’Hostalric, alçat sobre un aflorament de roca basàltica, és una fortificació d’època moderna que va tenir el màxim protagonisme durant la guerra del Francès.  És accessible a peu i ofereix dues alternatives per visitar-lo.

Si opteu per la visita guiada, els guies de la vila us mostraran els racons més emblemàtics, us introduiran en el món de la fortificació militar  i us faran partícips dels seus coneixements alhora que podreu escoltar les anècdotes més sorprenents.

Aquestes visites es fan dissabte i diumenge a les 12 del migdia i surten dels del Punt d’Informació del Castell. La tarifa genèrica és de 5 euros per persona.


PUBLICITATPer grups hi ha la possibilitat de concertar una visita guiada en altres dies i horaris. Només cal posar-se en contacte amb l’Oficina de Turisme per fer la reserva.

En cas de fer la visita lliure, podreu gaudir tranquil·lament de les magnífiques vistes mentre visiteu els espais més singulars de la fortalesa amb l’ajuda d’un plànol. La tarifa genèrica és de 3 euros per persona i podeu fer la visita tots els caps de setmana entre les 11 i les 14h.

En tots els casos, els audiovisuals i la maqueta interactiva us ajudaran a interpretar aquest castell que, des del turó, domina la vila d’Hostalric. És  possible fer aquestes visites en poc més d’una  hora i després combinar-la amb la visita al recinte medieval o bé amb una ruta d’entorn natural que baixa fins a la zona de les hortes, al molí  i al riu Tordera.

Ruta familiar a Hostalric: visita amb la clau de la vila

La visita amb la clau de la vila us farà sentir els amos de la vila i els principals protagonistes d’un recorregut al vostre ritme.

La visita comença a l’Oficina de Turisme, on us donaran una clau i un full de ruta que  us permetrà conèixer els racons més singulars i significatius de la vila fortificada.

Es tracta d’un recorregut que cadascú pot fer al seu aire, obrint i tancant els espais i fent la visita al ritme que es desitgi.

Passejar pel camí de ronda de la muralla, pujar a la torre dels Frares i a la torre d’Ararà, endinsar-vos a la cova del Relliguer, admirar la porta d’entrada al recinte medieval

i sorprendre’us davant els sis cents metres de muralla medieval que perfila l’antic Camí Ral. Tot mentre gaudiu d’unes magnífiques panoràmiques de l’entorn.

De dilluns a diumenge entre les 10 i les 14 h amb un tarifa genèrica de 3 euros per persona, és possible fer aquesta visita en menys de dues hores i després combinar-la amb la visita al castell o bé amb una ruta d’entorn natural que baixa fins a la zona de les hortes, al molí  i al riu Tordera.

Per grups hi ha la possibilitat de concertar una visita guiada. Només cal posar-se en contacte amb l’Oficina de Turisme per fer la reserva.


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

Amb nens a Hostalric

Lloc

Oficina de Turisme d'Hostalric
Centre Gastronòmic Domus Sent Soví Camí dels Ollers s/n (Can Llensa)

Comarca:

Selva
Latitud i Longitud:
41.745000, 2.641555
Telèfon:
972 87 41 65
E-mail:
turisme@hostalric.cat
Web:
http://www.turismehostalric.cat/?#

Més informació

Horaris

  • De dilluns a diumenge de 10h a 14h
  • Dissabtes de 15h a 18h.