VISITA HOSTALRIC AMB NENS 🏰

Visita Hostalric en família!

La vila d’Hostalric conserva un dels llegats monumentals més notables de l’època medieval catalana i està protegida per la imponent fortalesa militar d’època moderna. Visita Hostalric amb nens i nenes!

hostalric amb nens

Si voleu fer un viatge en el temps i descobrir en família la història de tot aquest patrimoni, us proposem diferents tipus de visita per gaudir plegats.

hostalric amb nens

La visita al castell d’Hostalric consisteix en un itinerari que es pot fer per lliure o de la mà d’un guia. En tots els casos l’audiovisual i la maqueta interactiva us ajudaran a interpretar aquest castell que des d’un turó de roca basàltica domina la vila d’Hostalric.

 ➡ Compra les entrades per visitar el castell d’Hostalric AQUÍ

Podreu veure els espais principals de la fortalesa (el cos de guàrdia, el polvorí, la galeria a prova de bomba…).

Si us interessa més fer la visita guiada, els guies locals us faran descobrir els llocs més emblemàtics i només accessibles amb un guia, com la part del cavaller, ubicat a l’antic castell dels vescomtes de Cabrera. A més, us faran partícips dels seus coneixements tot escoltant sorprenents anècdotes.

hostalric amb nens

Sense dubte, aquesta és una immillorable opció per despertar el cuc de la curiositat entre els més petits i enriquir el coneixement de la nostra història entre els més grans.

La visita al recinte medieval  té la particularitat que cadascú la pot fer al seu aire, tot obrint i tancant les portes dels espais a visitar. Una fantàstica aventura per fer amb els teus.

hostalric amb nens

El recorregut comença davant l’oficina de turisme, on us deixaran una clau i un full de ruta que us portarà a la descoberta dels llocs més insòlits i emblemàtics de la vila medieval d’Hostalric.

Passejareu pel camí de ronda de la muralla, pujareu a la torre dels Frares i a la torre d’Ararà, us endinsareu a la cova del Relliguer i us sorprendreu davant el portal d’accés al recinte medieval. A més, durant el recorregut podreu gaudir d’esplèndides vistes panoràmiques.

Hi ha possibilitat d’organitzar visites guiades concertades per grups cada dia de l’any, tant al castell com al recinte medieval i sempre sota reserva prèvia.

A web podreu trobar més informació sobre els horaris i els preus de les visites al castell i al recinte medieval d’Hostalric www.turismehostalric.cat

I si després de passejar entre torres, muralles i el castell voleu endinsar-vos al bell mig de la natura,  teniu opció de fer una de les rutes d’entorn natural que surten des del mateix recinte medieval.

La volta al castell i la ruta del Parc de les Rieres són dues rutes locals i circulars de curt recorregut, ideals per fer amb els més petits.

hostalric mab nens

Ara bé, si tots ja esteu preparats per fer rutes més llargues, teniu opció de fer una excursió a peu o en bicicleta seguint els camins senyalitzats de la Tourdera, que connecta el Montseny amb la Costa Brava, o bé algun dels Grans Camins de l’Aigua de la comarca de la Selva.


MÉS INFORMACIÓ

Amb nens a Hostalric

lloc

Oficina de Turisme d'Hostalric
Centre Gastronòmic Domus Sent Soví Camí dels Ollers s/n (Can Llensa)
Latitud i Longitud:
41.745000, 2.641555
Telèfon:
972 87 41 65
E-mail:
turisme@hostalric.cat
Web:
http://www.turismehostalric.cat/?#

Més informació