CARRILET DE L’ESCALA

Un mitjà de transport o una aventura sobre rodes?

El Carrilet de l’Escala és la millor manera de visitar aquesta vila marinera, la Cala Montgó, Riells, o Sant Martí d’Empúries. Funciona des de l’1 de Juny fins el 30 de setembre.

Pujar al carrilet suposa una excursió única que combina la història, la gastronomia, les platges, la cultura i la diversió.

Funciona des de les 8 del matí fins a dos quarts de 12 del vespre. El bitllet es compra al mateix carrilet.

Hi ha bitllets individuals, d’anada i tornada i abonaments i un bitllet combinat amb l’entrada a les ruïnes d’Empúries, el jaciment arqueològic de renom universal on podrem visitar la ciutat grega, la ciutat romana i el museu d’arqueologia. El trobarem al Passeig Marítim que uneix l’Escala amb Sant Martí d’Empúries. Es tracta d’un passeig de dos quilòmetres i mig que també podeu fer en bicicleta o a peu.

Si fem el recorregut complet coneixerem els punts més bonics i emblemàtics de l’Escala, les seves platges i les zones més turístiques.

Podrem agafar-lo per anar a la platja, per anar a comprar, per anar a les ruïnes d’Empúries, per divertir-nos amb els nens etc…

A Sant Martí d’Empúries hi ha una zona de jocs infantils i una àrea de pícnic on podem dinar i on es lloguen cotxes pels nens i hi ha cames elàstiques on els petits podran fer una mica d’exercici.

Un bany a la platja serà una bona manera de completar l’excursió. No us oblideu les tovalloles!

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

El Carrilet de l'Escala amb nens

Comarca:

Alt Empordà
Latitud i Longitud:
42.1228797, 3.131538

Com Arribar-hi