PARCS I RESERVES NATURALS DEL SUD DE FRANÇA

parques y reservas naturales del sur de Francia

Visitem el sud de França en família

A quin nen no li agraden els animals? Gairebé a tots! I si esteu planificant un viatge pel país veí , des de Sortir amb nens us expliquem diferents espais per veure animalets amb els nens i les nenes.  N’hi ha de tota mena! Taurons, peixos, girafes… No et perdis els parcs i reserves naturals del sud de França!

parcs i reserves naturals al sud de frança

 

Aquarium Grand Lyon

Al gran aquari de la ciutat de Lyon podem trobar diversitat de peixos, taurons… Concretament 280 espècies diferents i 5.000 peixos! Tot un món per descobrir al fons marí. A més a més, té una petita sala on podreu tocar i veure aquests fantàstics amfibis.

parcs i reserves naturals al sud de frança

➡  Troba més informació sobre el Aquarium Grand Lyon AQUÍ
 

Parc Animalier des Angles

Aquest parc de 37 hectàrees que es troba a més de 1.800 metres d’altitud, és un espai màgic on es poden conèixer tota mena d’animals, sobretot salvatges. Óssos, llops, porcs senglars… I el millor de tot és que no es tracta d’un zoo! Sinó d’un espai natural i protegit.

parcs i reserves naturals al sud de frança

➡  Consulta més informació sobre el Parc Animalier des Angles AQUÍ

 

La Ferme de Découverte Saint André

La Ferme de Découverte es una mena de granja, ja que té uns 300 animals com són ovelles, cabres o gallines. Aquest espai permet descobrir com viuen aquests animals, les seves necessitats, o fins i tot interactuar amb ells! I tot això amb animacions dedicades als més petits.

espais i reserves naturals del sud de frança

➡  Consulta tota la informació sobre la Ferme de Découverte AQUÍ

 

Granja de Cocodrils a Pierrelatte

Us criden l’atenció els cocodrils? I us agraden? Doncs els podem visitar per conèixer-los més a fons! A la granja de cocodrils hi ha un munt de cocodrils i altres rèptils, uns 350!

parcs i reserves naturals al sud de frança

➡  Troba tota la informació sobre la granja de cocodrils a Pierrelatte AQUÍ

 

La Valleé des Tortues

Les tortugues també són uns animalons ben curiosos. Sabíeu que existeixen tortugues gegants? I aquí les podeu veure! Hi ha més de 300 espècies diferents i de tots els països. Tot un món per veure com viuen, què mengen, com es relacionen…

parcs i reserves naturals del sud de frança

➡  Consulta més informació sobre la Valleé des Tortues AQUÍ

 

Reserva africana a Sigean

No cal anar-se’n a Àfrica per conèixer als seus animals! Viatjant al sud de França ja els podem visitar a la reserva africana de Sigean. Hi ha un total de 900 mamífers, 600 rèptils i 2.000 ocells, i tots d’aquest mateix continent! Una manera diferent i propera de visitar Àfrica.

parcs i reserves naturals al sud de frança

➡  Consulta tota la informació sobre la reserva africana a Sigean AQUÍ