EXCURSIÓ EN CAIAC PEL DELTA DE L’EBRE

Excursió en caiac pel Delta de l’Ebre en família

El Delta de l’Ebre és un paisatge únic que ens mostra el poder que té la natura de crear formes com aquestes. Un indret ple d’animals i plantes que no trobaríem a cap altre lloc, i amb unes vistes increïbles! En definitiva, és un lloc de parada obligatòria per a les famílies, tant per aprendre i valorar la natura com per a practicar un munt d’activitats per tal de gaudir d’aquesta zona. I des de Sortir amb nens us mostrem l’excursió en caiac pel Delta de l’Ebre.


 

Ruta amb el caiac

La ruta en caiac ens permet veure el Delta de l’Ebre des d’un punt de vista únic i molt autèntic, des del seu interior! Perquè podem conèixer a fons el riu i el delta navegant i veient de primera mà tot el paisatge al temps que gaudim de les aigües tranquil·les.

Hi ha dos recorreguts diferents; des de l’illa Sapinya o des de l’illa de Gràcia, de dues hores i quart i d’una hora i mitja cadascuna. Temps suficient per relaxar-nos i aprendre d’aquest indret natural.

 

Precisament, navegar pel Delta de l’Ebre també ens dóna l’oportunitat de veure zones costaneres, de les de tota la vida, ja que la pesca continua sent una activitat econòmica essencial de la zona. I les tradicions dels mariners encara perduren.

➡ Pots comprar el tiquet de l’excursió aquí:

 

Excursió de caiac i bici

I si combinem el caiac amb la bici?

Amb les bicis podem anar pel camí de Sirga i passejar pels arrossals, per antigues masies, per admirar totes les seves platges i per parar a descansar i gaudir del so de la natura. En aquest cas, la ruta es fa entre dues i tres hores.

➡ Pots comprar el tiquet de l’excursió aquí:

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.