JUMPLAND AVENTURA A CAMBRILS

Circuits d’aventura i tirolines

Un nou concepte de parc d’aventura a la Costa Daurada amb circuits de ponts, tirolines i tobogans espectaculars.

jumpland

  • Circuit Mini Jump:

Està dirigit als més petits i requereix una alçada mínima de 1.15 metres. Consisteix a superar 100 metres de continus desafiaments: ponts, rampes, escales i una tirolina infantil.


PUBLICITAT  • Circuit Big Jump: Durada 1 hora

¡Promet emocions intenses per a adults i nens majors de 10 anys! Troba aventura i diversió a 120 metres de recorregut i a 5 metres d’alçada. Enfronta’t a ponts, escales, un rocòdrom, una tirolina i molt més. Alçada mínima de 1.35 metres.

  • Circuit Super Jump: Durada 2 hores

Per als més intrèpids. Ofereix reptes apassionants en un recorregut de 120 metres a gairebé 11 metres d’altura que inclou ponts, escales, un rocòdrom i una tirolina. Alçada mínima de 1.45 metres.

jumpland

  • Tirolina Mega Jump

La Tirolina gegant Mega Jump és única a tot Europa, amb una sortida amb vistes al mar i amb una arribada a una cova sota terra a gran velocitat.
Ideal per alliberar adrenalina!Tirolina de 140 metres de gran pendent i velocitat, frenat automàtic, i amb una arribada ambientada amb so i efectes especials.

  • Circuit de tirolines

Per viure la velocitat i les alçades sense esforços ni límits! El circuit de tirolines recorre el parc de 3 Ha d’oliveres amb tirolines de tot tipus i alçades.

Vine i gaudeix d’aquesta aventura ecològica amb els circuits de ponts i tirolines amb diferents recorreguts, altures i nivells de dificultat, tot amb la màxima seguretat i amb l’atenció personalitzada dels monitors.

MÉS INFORMACIÓ

lloc

Jumpland Aventura
Cruïlla: Camí de Sant Joan amb C/ Francesc Català Roca (43850 Cambrils) - Urb. Molí de la Torre

Comarca:

Baix Camp
Latitud i Longitud:
41.077831, 1.071116

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.