PLAYA MONTROIG CAMPING RESORT

Vacances de somni

Hi ha qui diu que Playa Montroig Camping Resort és un tros de cel, un somni per a nens i famílies.

El càmping acull, en la seva majoria, famílies amb nens que escullen aquest destí perquè els infants i joves gaudeixin de la natura, de les piscines, de la platja…i facin nous amics.

Un 35% dels clients repeteixin l’experiència cada any.

A Playa Montroig Camping Resort es programen tallers i activitats esportives i d’oci per a infants joves i adults.

Està a peu de platja, té 4 piscines, una d’elles és un mini parc aquàtic pels més petits.

Les activitats es divideixen per franges d’edat:

  • Entre 0 i 3 anys: Un grup de monitors especialitzats els ensenyaran a pintar, dibuixar i donar eles seves primeres passes. S’organitzen diferents tallers al Mini Club, on podran conèixer a la mascota “Roggi”.

  • Entre 3 i 10 anys: Els nens es podran divertir de manera segura en bicicleta o practicant algun esport a les pistes multi esportives.
  • Entre 10 i 15 anys: Les opcions es multipliquen en aquesta franja. Poden anar al cinema, a la sala de jocs amb billars i futbolins, jugar a la consola, participar en els tornejos esportius, jugar a futbol, anar als espectacles nocturns que se celebren a La Plaça, i moltes més opcions!

Un espai allunyat d’aglomeracions i que té la platja ben a prop, fet que suma opcions per divertir-se.

Pels adults també hi ha programades, des d’activitats esportives, classes de zumba, espectacles, karaoke, animació i moltes més activitats lúdiques orientades al benestar familiar. Al gimnàs s’organitzaran diferents jornades de ioga, pilates, streching, running, body combat, i fins i tot classes de flamenc i balls llatins, per relaxar-se i no perdre la forma durant les vacances.


PUBLICITAT4 piscines (climatitzades) ofereixen als més petits i també als adults, diversió assegurada i és que els tobogans donen molt joc i provoquen crits, riures, i molta emoció.

Playa Montroig Camping Resort

Un dels trets diferencials de Playa Montroig és que té la platja molt a prop. Tot un quilòmetre de platja on els clients poden gaudir del mar.  Els campistes que es troben a primera fila,  escolten el so de les onades. Tot un luxe!

Playa Montroig Camping Resort es troba a la Costa Daurada, té 35 hectàrees i compta amb 1.200 parcel·les i 220 bungalous amb capacitat per a 5.000 persones.

Playa Montroig Camping Resort

Els bungalous es troben totalment equipats i disposen d’hamaques i una gran zona verda on els més petits poden jugar.

La gran capacitat del càmping fa que pràcticament en qualsevol ubicació hi hagi un bar accessible per gaudir d’un bon esmorzar, un aperitiu, un dinar o simplement unes tapes. Hi ha 9 bars distribuïts per tot el càmping, cadascun amb el seu particular toc i cuina. I per relaxar-se podeu gaudir de l’Spa Wellness.


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

Càmping per a nens a Tarragona!

lloc

Playa Montroig Camping Resort
Carretera N-340 Km 1.136 (E-43300 Montroig del Camp -Tarragona)

Comarca:

Baix Camp
Telèfon:
977 810 637

Més informació

Càmping recomanat per Sortir amb nens
La proximitat entre el càmping i la platja és un dels trets característics de Playa Montroig
Les piscines climatitzades són un dels espais on els més petits passaran més estona.
 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.