VISITA LA CASA AMATLLER AMB AUDIOGUIA

Visitem la Casa Amatller en família

La Casa Amatller és una joia del modernisme barceloní, obra del famós arquitecte Josep Puig i Cadafalch. La casa va ser feta per a Antoni Amatller Costa, un conegut xocolater que va viatjar per tota Europa per conèixer bé el negoci i la fabricació de la millor xocolata. Avui dia, la Casa Amatller és un dels edificis que més destaca ubicat a Passeig de Gràcia.

 

Tota la façana de l’edifici és una mostra de l’excel·lent modernisme català de l’era de Gaudí. La componen elements com dracs, cavallers i un munt de motius inspirats en la natura, a banda de molts colors i mosaics. Les finestres i balcons, de formes impressionants, també contribueixen a admirar aquest edifici.

 

L’interior de la Casa Amatller ens explica la història del xocolater més famós de la ciutat. De fet, es conserva tot el mobiliari de quan hi va viure. També és impressionant passejar-hi, perquè els elements modernistes hi continuen a dins amb un munt de formes diferents, columnes, colors i vidrieres. Amb l’audioguia, podem recórrer la figura d’Antoni Amatller i també tots els detalls arquitectònics de l’obra de Puig i Cadafalch.

 

➡ Pots comprar els tiquets aquí:

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.