EL PARC DELS TOBOGANS GEGANTS A SANT CUGAT DEL VALLÈS

Vinga, vinga… Ens tirem una altra vegada!

Si hi ha algun espai on els nens ho passaran bomba i podran gaudir a l’aire lliure tirant-se pels diferents tobogans que hi ha i gaudint dels jocs, és aquest: El parc dels tobogans gegants!


La zona de tobogans i jocs es troba al Parc el Turó de Can Mates a Sant Cugat del Vallès. S’hi accedeix pel carrer de Ramon Llull i hi ha una zona d’aparcament on deixar el vehicle fàcilment.

Així que arribem ja veiem els tobogans i els nens es van emocionant i no poden evitar córrer cap a la zona dels tobogans.
A la zona superior n’hi ha quatre.


Un d’ells és doble i permet que els més amics es tirin junts!


Si teniu nens molt petits que pesen poc, heu de vigilar amb el tobogan de les onades, ja que al final de tot poden fer un bot i es podrien fer mal a l’esquena. Des de sortir amb nens el recomanem per a infants a partir de 6 anys.


Just davant dels tobogans gegants trobem una zona de jocs amb casetes de fusta, passarel·les i també un tobogan cobert que fa un petit gir!


A la part inferior del parc, trobem una zona amb dues tirolines i un altre espai de jocs de fusta on els més petits podran investigar i passar l’estona.  Aquí també podrem fer castells i jugar amb la sorra.


I també trobareu un altre tobogan, aquest és cobert i més curt que la resta!


El parc compta amb una pista per practicar diferents esports.

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Parc dels tobogans gegants

C/ Ramon LlullSant Cugat del Vallès

Comarca:

Vallès Occidental
Latitud i Longitud:
41.4750264, 2.065271

Més informació