EL PARC DE L’HOSTAL DEL FUM, A PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS

Parc de l'Hostal del Fum

Un parc de 30 hectàrees per passar tot un dia en família

Si busqueu un parc on els nens i nenes puguin córrer, que sigui gran per fer una llarga passejada, on es pugui jugar a pilota, anar en tren, en bicicleta, on es pugui prendre el sol i fer un pícnic,  ja l’heu trobat: el Parc de l’Hostal del Fum, a Palau- solità i Plegamans.

Al Parc de l’Hostal del Fum s’hi poden fer tot tipus d’esports i d’activitats a l’aire lliure, us podeu endur les raquetes, les pilotes, les bicicletes, jocs, unes tovalloles per estirar-vos a la gespa,  la carmanyola per fer un pícnic, podeu pujar amb els nens al Tren de Palau i divertir-vos  junts en família durant tot un dia.


PUBLICITATÉs un recinte tancat de 30 hectàrees que compta amb un camí que dóna tota la volta al parc, amb zones arbrades, estanys i prats de gespa.

Al ser un parc tan gran sempre trobareu una zona tranquil·la on plantar el campament. Hi podeu trobar una vegetació de pins, alzines, pollancres i arbres de ribera.

Segons l’època de l’any hi ha una gran varietat de flors i també plantes aromàtiques com la farigola, l’alfàbrega o el romaní. Podreu escollir si voleu descansar al sol o a l’ombra i gaudir de la tranquil·litat d’aquest parc.

El Tren de Palau, una atracció per a grans i petits

El Tren de Palau es troba dins el Parc de l’Hostal del Fum. Té un recorregut de més de tres quilòmetres  i tenint en compte les seves característiques i l’amplada de la via, se’l considera el tren de més llarg recorregut de l’Europa Continental.

Conegut també com el més petit dels trens grans, el trenent és un medi còmode per visitar tot el Parc. Funciona els diumenges i gairebé tots els dies festius,al matí des de les onze i fins a les dues del migdia.

Els menors de set anys han d’anar acompanyats d’un adult i els petits que no ocupin seient no paguen bitllet. Es fan sortides cada vint minuts aproximadament.

MÉS INFORMACIÓ

Parc de l'Hostal del Fum amb nens

Polígono Indristial Riera de Caldes - Avinguda del Camí Reial, s/n (08184 Palau-solità i Plegamans) - Barcelona

Comarca:

Vallès Occidental
Latitud i Longitud:
41.5647290, 2.175979

Més informació

Com arribar al Parc de l'Hostal del Fum
  • Agafar la C-59 de Mollet a Caldes de Montbui. Al quilòmetre 4'3 de la C-59 hi ha una rotonda  amb una locomotora que ja ens indica que estem aprop. Des d'aquí ens dirigirem cap al polígon Industrial Riera de Carles. Baixem pel carrer principal, la Via Augusta i al final del carrer trobem el Parc de l'Hostal del Fum, al Camí Reial. A l'entrada podrem aparcar sense dificultat.
  • Tant si aneu amb bicicleta com si aneu a peu,  heu d'estar alerta i respectar els sis passos a nivell que trobareu al llarg del parc i vigilar quan creueu la via del tren.

Llegiu també:
trenpalau1

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.