BIKETRIAL A SABADELL

biketrialsbd3

El millor circuit urbà permanent d’Europa

El Biketrial del Parc de Catalunya de Sabadell, té 1.500 metres quadrats de superfície destinats a la pràctica i l’ensenyament del trial en bicicleta. Té dues zones que es diferencien per les característiques dels obstacles:  una zona artificial amb formigó i grans neumàtics i una altra amb roques, troncs i travesses de tren. Un espai pensat per a tots els nivells.


PUBLICITATDes dels tres anys ja es pot practicar aquest esport i començar a divertir-se sobre una bicicleta. La teoria és molt fàcil: passar en bicicleta  per obstacles de diferents dificultats, procurant no posar els peus a terra. A la pràctica ja és més complicat, es necessita molta pràctica i constància i sobretot l’ajuda d’un monitor per conèixer les diferents tècniques per aprendre sense riscos i sense accidents.

biketrialsbd
Al Club Bicisprint de Sabadell s’ensenya aquest esport a petits i grans i es fan cursos d’iniciació i de perfeccionament per a totes les edats.

El biketrial és un esport molt espectacular que pot semblar perillós.

En realitat no és així ja que no intervé la velocitat. Els més petits porten proteccions, i si segueixen les indicacions dels monitors i del circuit, aprenen a caure.

De seguida es poden dominar algunes tècniques i aleshores la pràctica del biketrial es converteix en un esport divertit i que enganxa.

Les avantatges del biketrial són moltes: s’exercita tot el cos fet que permet mantenir-se en plena forma, es desenvolupa el sentit de l’equilibri, la concentració i la coordinació i potencia virtuts com la constància, la tenacitat i la confiança en un mateix.

Amb poques classes ja es poden fer coses espectaculars!

biketrialsbd1

El circuit de Sabadell compta amb un sistema de senyalització que indica el nivell de dificultat de cada zona i de cada obstacle. Les classes es fan dissabtes al matí, i l’espai és obert perquè tothom pugui practicar biketrial mentre el parc estigui obert.

biketrialsbd3

El trial en bicicleta va néixer a Catalunya i es va començar a practicar als anys 70. Sabadell va ser un dels primers llocs on va arrelar el que inicialment es va denominar bici-trial i trialsin. Actualment es practica a tot el món.

Llegeix també: SkateParc a Sabadell

MÉS INFORMACIÓ

Biketrial a Sabadell

Comarca:

Vallès Occidental
Latitud i Longitud:
41.5516050, 2.094103

Més informació

Com arribar-hi
  • El circuit de Biketrial està ubicat al Parc de Catalunya de Sabadell, a la rotonda entre els carrers de Prat de la Riba i de Rafael de Casanovas.
Coneix l'escola de bikeTrial/trial, del Club Bicisprint de Sabadell.

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.