CENTRE D’EDUCACIÓ AMBIENTAL A CAN COLL, A COLLSEROLA

Per conèixer els animals de granja

La Masia de Can Coll és un centre d’educació ambiental que pertany al Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola.

Podeu passejar i visitar la granja, un espai petit on podreu veure els diferents animals que hi viuen: gallines, pollets, conills, ànecs, una somera, una truja i una vaca. Podreu saber què mengen, com es cuiden i algunes curiositats d’aquests animals.

Els diumenges al matí, de 9.30 a 14.30 h  Can Coll està obert a tothom. Està tancat de Nadal a Reis, Pasqua i del 24 de juny a l’11 de setembre.

Can Coll

De les 11h a les 13:30h hi haurà visita lliure i gratuïta al corrals exteriors de la granja on trobareu la somera, les truges, la vaca i l’aviram del galliner (les visites guiades a la granja queden anul·lades fins a nou avís).

Del primer diumenge de novembre a l’últim diumenge de febrer, de 10.30 a 13.30 h es poden fer observacions d’aus hivernants a la Feixa dels Ocells. Cal que us porteu els vostres prismàtics. Descarregueu-vos el tríptic.

Hi trobareu un servei d’informació i venda de publicacions del Parc, podreu descobrir la masia i el seu entorn rural i participar en diferents activitats.La masia es pot visitar de manera lliure. La planta baixa conserva l’estructura de les masies de finals de segle XVII i XVIII i a la primera planta s’hi aprecia l’aspecte més senyorial que va anar adquirint a mitjans del segle XIX i principis del XX. Dins hi trobareu l’exposició l’Home i el medi a Collserola que mostra la manera de viure de la pagesia antigament.

També podreu visionar els audiovisualsAixò és Collserola  i  Can Coll 500 anys i fer jocs de descoberta per a famílies.

Podreu fer, pel vostre compte, alguna de les 6 Passejades senyalitzades pels voltants, que us permetran passejar pel bosc i descobrir les vistes panoràmiques del Vallès o els ambients frescals dels torrents.

  • El Centre es troba al Km 2 de la carretera de Cerdanyola a Horta.

Coordenades: lat. 41.473554, long. 2.124503
Google maps: Centre d’educació ambiental

➡️ Més informació AQUÍ
Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.