DELTA BIRDING FESTIVAL 2023, A MÓN NATURA DELTA

Sigues ornítoleg durant un cap de setmana!

  • Dies 22 (de 16 a 20.30 hores), 23 (de 9.30 a 20.30 hores) i 24 de setembre (de 9.30 a 15 hores) de 2023
  • Preu: 4€ adults (divendres i diumenge), 6€ adults (dissabte) i 12€ adults (entrada 3 dies).  Menors fins a 14 anys, gratuït.

El Delta Birding Festival és l’esdeveniment ornitològic més prestigiós de la Mediterrània i el punt de trobada anual d’ornitòlegs i naturalistes.

 

Els dies 22, 23 i 24 de setembre, MónNatura Delta tornarà a ser el centre del món ornitològic amb un ampli ventall d’activitats i tallers per a totes les edats.

delta birding festival

HI haurà més d’un centenar de propostes molt diverses, acompanyades d’una gran fira de productes i serveis amb varietat d’expositors de productes i serveis relacionats amb la natura, l’ecoturisme i l’observació dels ocells i la fauna, adreçada als ornitòlegs i a les persones que gaudeix de la natura en general.

Podreu fer sortides en vaixell per veure ocells pelàgics a mar obert o limícoles a la badia del Fangar, visites a la reserva integral de la llacuna de l’Aufacada o a la de Vilacoto, a l’interior d’una finca privada que normalment no es pot visitar. També tallers de seguiment de rastres d’animals o de gravació de cants d’ocells. Sortides nocturnes per descobrir els mussols i els enganyapastors, nombroses activitats per a infants dins el recinte de MónNatura Delta,   i un reguitzell de concursos: de fotografia, d’identificació d’aus, per a nens, d’enregistrament de sons nocturns amb magnífics premis.

 

També s’han programat taules rodones i exposicions.
I per als més petits, activitats gratuïtes pensades per a ells durant tot el cap de setmana.

delta birding festival

No cal que siguis ornitòleg per gaudir d’aquest esdeveniment únic a Catalunya!

delta birding festival

El Delta Birding Festival es celebra a MónNatura Delta, un conjunt d’instal·lacions de la Fundació Catalunya La Pedrera situades a la part inferior de la llengua del delta de l’Ebre, en un paisatge d’arrossars i llacunes molt característic i de gran riquesa en una de les zones humides més importants de l’Europa occidental. Terra i aigua s’uneixen i creen un escenari propici per a la concentració d’una fauna única i variada, sobretot d’aus aquàtiques.

delta birding festival

Mira el programa complet AQUÍMÉS INFORMACIÓ

Activitats amb nens al Delta de l'Ebre

data inici
22-09-2023
data fi
24-09-2023

lloc

Mónnatura Delta de l'Ebre
Llacuna de La Tancada - Carretera del Poblenou del Delta a les Salines (43870) Amposta - Montsià - Tarragona

Comarca:

Montsià
Telèfon:
977 053 801
E-mail:
info@monnaturadelta.com
Web:
http://www.deltabirdingfestival.com/

Més informació

Com arribar-hi

  • Des de Sant Carles de la Ràpita: Carretera direcció al Poblenou del Delta, vorejar aquesta població i seguir 5 km direcció a Platja del Trabucador.
  • L’entrada es troba a mà esquerra.
  • Des de Sant Jaume d’Enveja: Carretera direcció a Els Muntells (TV-3405) durant 15 km, abans de la urbanització Eucaliptus girar a la dreta direcció La Tancada i al final de la carretera, girar altre cop a la dreta. L’entrada es troba a 900 metres a mà dreta.
 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.