ICE BAR BARCELONA, EXPERIÈNCIA FAMILIAR SOTA ZERO

Un bar de gel fet amb gel. Una fantàstica experiència per fer en família

  • Obert per a famílies amb infants de dilluns a divendres de 15 a 21 hores i dissabtes i diumenges de 12:30 a 21 hores

A peu de la platja del Somorrostro a Barcelona trobem l’Ice Bar Barcelona! Entrem a través d’una terrassa coberta on a l’hivern col·loquen estufes perquè la vostra estada sigui confortable. I a l’estiu és un miniparadís on tenim unes vistes precioses de la platja.

Fins aquí res ens faria pensar que aquest bar, que s’anomena el bar de gel tingui un tresor al seu interior. I és que com el seu nom indica, la veritable essència d’aquest espai és el bar de gel que hi ha al seu interior.

Un bar de gel, i ho expliquem literalment on tota la decoració està feta a base de gel. Sembla una pel·lícula de James Bond, oi? Però no avancem esdeveniments.

Ice Bar Barcelona, un minimuseu de gel amb escultures que recreen diferents temàtiques.

Abans d’entrar, l’staff de l’Ice Bar Barcelona ens equiparà amb roba d’abrigar. Posen a disposició de grans i petits anoracs i guants perquè gaudiu de l’espai sense passar fred. Us recomanem que porteu un bon calçat.

Quan tota la família està ben abrigada (no patiu que no tindreu fred!) ens obren una porta i ens endinsem en un espai no massa gran, però sí molt acollidor, amb una llum que és freda i càlida al mateix temps i amb una decoració senzilla i complexa.

L’interior de l’Ice Bar  Barcelona està decorat amb figures fetes amb gel (com no?), tallades  íntegrament a mà inspirades en l’amor i en les fulles.

I  l’espai principal amb butaques de gel on us podreu fer fotos i divertir-vos… Ben acompanyats!

A la barra, us serviran amb l’entrada una consumició… I veureu quins gots més originals. Imagineu de què estan fets?

Quan estem a l’interior, ens sentim tan a gust que no volem marxar. Volem observar tots els detalls, tocar les escultures i gaudir d’una fantàstica experiència per fer amb els nostres fills i filles. Una aventura sota zero!

Des de sortir amb nens us recomanem que proveu aquesta experiència amb els vostres nens i nenes, a l’hivern, a l’estiu… Quan vulgueu! La temperatura interior sempre és la mateixa (- 4º) i l’emoció dels més petits quan entren dins l’espai és una experiència que sempre recordaran.

Segur que voldreu tornar-hi!

Si voleu fer una festa d’aniversari original, aquest és el vostre espai. Segur que sorprendreu els companys/es de classe dels vostres fills/es.

Us recomanem que no estigueu dins el bar més de 45 minuts perquè aleshores els més petits ja començaran a tenir fred.

Cada any les escultures de l’Ice Bar Barcelona canvien oferint una decoració diferent perquè torneu amb la mateixa il·lusió que la primera vegada.

PREUS:

Podeu comprar la vostra experiència AQUÍ

Ice Bar Barcelona

 MÉS INFORMACIÓ

lloc

Ice Bar Barcelona
C/ Ramon Trias Fargas, 4 Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Telèfon:
932241625
Web:
https://www.icebarcelona.com/

Més informació

Com arribar-hi?

Baixa a la Platja del Somorrostro per les escales del Casino de Barcelona, pel carrer Marina o per la baixada del carrer de Trelawny. Trobaràs l'Ice Bar entre els clubs Shoko i Pacha.

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.