ACTIVITATS I TALLERS FAMILIARS, A MÓNNATURA DELTA DE L’EBRE

Tallers familiars a Mónnatura Delta

Activitats per fer en família i grups d’amics, que permeten aprofundir en el coneixement de la zona i de les seves tradicions i viure l’estada d’una manera lúdica i participativa.

 

Dominó de l’ornitòleg

Per a infants de 5 a 12 anys

Taller infantil per aprendre a identificar les aus del delta.

A molts de nosaltres ens encanta jugar a jocs de taula. En aquest taller construirem el nostre propi joc de dominó amb la particularitat que a les fitxes hi haurà diferents espècies d’ocells que haurem d’emparellar. Atenció!, els ocells no seran del tot iguals, haurem d’aprendre com són els ocells quan són polls, joves o adults i també haurem d’aprendre com canvia el seu plomatge en funció de l’època de l’any o si són mascles o femelles.

Durada de l’activitat: 40 minuts
Preu: 5 euros, adults gratis 

Peix Peixet

Dies a concretar
Per a infants de 4 a 10 anys

El Delta de l’Ebre és un paradís de peixos de diferents formes i colors; coneixerem alguns d’aquests peixos com l’anguila, la llisa o el llobarro. I crearem el nostre peix imaginari. Quin color t’agrada? Amb quina forma? Sigues creatiu i fes-te el teu propi peix!

Durada de l’activitat: 40 minuts
Preu: Nens 5€ i adults gratuït

 

Trencaclosques d’ocells

Dies a concretar
Per a infants de 4 a 10 anys

Tallers familiars a Món Natura Delta de l'Ebre

Gaudiu aprenent quins són alguns dels ocells més importants del Delta mitjançant la confecció d’un trenca-closques on haurem de dibuixar, pintar i  aprendre el nom, els colors i la forma d’alguna de les aus que podem trobar al parc natural.

Durada: 40 minuts

Preu: Nens 5€ i adults gratuït NO inclou la visita al centre.

 

 Nius d’ocells

Dies a cocnretar

Els ocells necessiten llocs idonis per poder fer el seu niu, els agraden els llocs tranquils, que estiguin protegits del fred i de la calor, que tinguin menjar a prop… doncs a MónNatura hem decidit que els ajudarem a construir el seu niu.

Tallers familiars a Món Natura Delta de l'Ebre

Us animeu a confeccionar una caixa-niu per al vostre jardí o terrassa? Us convidem a participar en aquest taller per a que els ocells puguin trobar de forma fàcil un lloc on criar el seus pollets.

Preu: Nens (de 4 a 10 anys): 5€
Durada de l’activitat: 1 hora i 30 minuts

Imprescindible reserva prèvia.
Més informació i reserves al 977 05 38 01 o info@monnaturadelta.com

 

Ocells mòbils (taller familiar)

  • Dies a concretar
  • Per a infants de 5 a 12 anys

Tallers familiars a Món Natura Delta de l'Ebre

El Delta és un lloc excel·lent per veure aus de moltes mides i diferents colors. De fet al delta veiem ocells volar per totes bandes i fins i tot ens costa saber quins ocells son. Ens ajudes a construir un mòbil d’ocells deltaics?

Vine i aprèn a construir un mòbil d’aus i emporta’t les aus del delta a casa.

Preu: Nens 5€. Adults gratuït

Durada de l’activitat: 40 minuts

Imprescindible reserva prèvia. *No inclou la visita al centre

 

La sal al teu gust (taller infantil)

Dies a concretar
Per a infants de 4 a 12 anys

El Delta de l’Ebre ha estat, a llarg de la seva història, un gran poductor de sal.

Tallers familiars a Món Natura Delta de l'Ebre

La sal serveix per poder conservar els aliments però també per fer més gutosos els nostres plats de cuina. En aquest taller podreu escollir les vostres plantes preferides i utilitzar la imaginació per crear la vostra pròpia sal amb espècies i fer més gustosos els vostres plats.

 

Quadern de camp

  • Dies a concretar
  • Per a infants de 4 a 10 anys

Ets un apassionat de la natura?

T’agrada fer observacions i anotar les espècies d’animlas que veus?

Apuntat’t a aquest taller i podràs fabricar el teu primer quadern de camp per anotar tots aquells animlas que podràs observar a la natura.

Preu: Nens: 5 euros Adults: gratuït

 

Taller infantil de màscares d’ocells

Dies a concretar
Per a infants de 4 a 10 anys

El Delta de l’Ebre destaca per la gran quanitat d’ocells que hi podem observar. Intentant apropar aquesta riquesa i coneixement als més petits, aquest taller els permet conèixer alguns dels ocells més emblemàtics i elegir-ne un per poder confeccionar una màscara que es podran emportar a casa.

Durada: 40 minuts

 

L’espavilat del Delta

Dies a concretar
Per a infants de 5 a 10 anys

Tallers familiars a Món Natura Delta de l'Ebre

Gimcana participativa on cada grup haurà d’aconseguir la quantitat de sal adequada per comprar un viatge amb una barca de perxar. Aquesta sal només es pot adquirir superant unes proves que demostraran si sou bons coneixedors del Delta; amb temàtiques com les birles, aus, perxa, orientació, arts de pesca, “jotes”…

Deixeu-vos portar per la màgia d’un territori amb grans tradicions i valors, el Delta de l’Ebre.

Imprescindible reserva prèvia.

 MÉS INFORMACIÓ

Amb nens a MónNatura Delta de l’Ebre

Lloc

Mónnatura Delta de l'Ebre
Llacuna de La Tancada Carretera del Poblenou del Delta a les Salines 43870 Amposta Montsià-Tarragona

Comarca:

Montsià
Telèfon:
977 053 801
E-mail:
info@monnaturadelta.com
Web:
http://www.monnaturadelta.com/ca/home/portada?#

Més informació

Més de 200 hectàrees del Delta de l’Ebre al coneixement de la natura.

Descobriu l’essència del Delta en família. “La visita dels menuts” està pensada per a que els més petits de la família puguin gaudir de l'entorn de MónNatura Delta, i alhora descobrir la riquesa d'aquest espai mitjançant la descoberta d'aus fascinants i activitats tradicionals úniques al Delta.Descobriu l’essència del Delta en família.MónNatura Delta de l'Ebre permet descobrir un entorn natural de gran riquesa en una de les zones humides més importants de l'Europa Occidental.Horaris de les visites guiades: Dissabtes i diumenges a les 10.30 horesImprescindible fer reserva prèvia.
Com arribar-hi
Des de Sant Carles de la Ràpita: Carretera direcció al Poblenou del Delta, vorejar aquesta població i seguir 5 km direcció a Platja del Trabucador.L’entrada es troba a mà esquerra.Des de Sant Jaume d’Enveja: Carretera direcció a Els Muntells (TV-3405) durant 15 km, abans de la urbanització Eucaliptus girar a la dreta direcció La Tancada i al final de la carretera, girar altre cop a la dreta. L’entrada es troba a 900 metres a mà dreta.CONEIX MÉS SOBRE MÓNNATURA DELTA DE L'EBREGuardarGuardarGuardarGuardarGuardar