PAS DE BARCA MIRAVET

Creuar l’Ebre amb el cotxe en una barca

Podem arribar al poble de Miravet per la carretera, com ho ha gairebé tothom, però hi ha una manera molt més divertida i original … com es feia antigament.

El Pas de Barca de Miravet és l’últim transbordador fluvial que creua el riu Ebre només amb l’ajuda del corrent de l’aigua, és a dir, sense motor. Tal i com es feia antigament, el transbordador està subjectat a uns cables que creuen el riu de banda a banda; la força de l’aigua i els coneixements del barquer, són els dos únics motors d’aquesta barcassa.

Realment, costa de creure que es pugui fer arribar aquest transbordador d’una vora a l’altra, carregat de gent, cotxes, furgonetes, mercaderies o el que faci falta, només amb l’ajuda del corrent del riu.

Tot i que en dies de festa potser ens haurem d’esperar una mica per poder carregar el vehicle (de vegades hi ha una mica de cua) realment val la pena viure aquesta experiència única. Els nens ho viuran com una aventura inoblidable

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Pas de barca Miravet

Camí de la Barca, 43747 MiravetTarragona

Comarca:

Ribera d'Ebre

Més informació

Com arribar-hi
Per anar cap a Miravet: l'accés al Pas de Barca està a la carretera que va de Móra d'Ebre a Tortosa.
Horaris
Dilluns a dissabte: de 8 a 13 i 15 a 18 hores Diumenges i festius: de 9 a 13 i 15 a 18horesTots els dies d’Agost: de 8 a 20 horesEl pas de barca està obert tots els dies de l’any, excepte els dies 25-26 de desembre i 1-6 de gener i per inclemències del temps: Si fa mal oratge (vent, pluja, calamarsa,) o bé si el cabdal del riu augmenta considerablement, el Pas de Barca estarà tancat.