EXPLORA EL VALLÈS OCCIDENTAL EN FAMÍLIA

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ofereix una guia amb recursos i propostes per a les famílies

Viure, aprendre i explorar! Explora el Vallès!

El Consell Comarcal del Vallès Occidental aposta, aquest estiu, pel turisme de proximitat i sostenible. Ho fa a través de la proposta “Explora el Vallès“, que ofereix una guia de viatge amb recursos i propostes per fer als diferents municipis.

Així que prepara la maleta que estem a punt de fer un viatge pel Vallès Occidental amb propostes per fer amb nens i nenes.

EXPLORA EL VALLÈS OCCIDENTAL

Amb la guia es vol promocionar la comarca i els seus atractius: naturals culturals i gastronòmics, amb una especial atenció al sector serveis, donant suport a la reactivació econòmica del sector. També pretén sensibilitzar, protegir i tenir cura dels espais naturals, amb diversificació de l’oferta de propostes i materials educatius de cura de sensibilització.

Ni t’imagines totes les propostes que hi trobaràs!

EXPLORA EL VALLÈS OCCIDENTAL

Es vol posar èmfasi en la cultura i la creativitat per construir un turisme sostenible, pròsper i diversificat a la comarca del Vallès Occidental.

La guia vol posar a la disposició de les famílies i les escoles una oferta combinable que ajudi a fer valdre el patrimoni natural i cultural a partir de desenvolupar activitats educatives en els entorns més propers de la comarca del Vallès Occidental, prenen com a base la gran varietat de patrimoni, natural i cultural de la comarca.

Sortim?

EXPLORA EL VALLÈS OCCIDENTAL

Aquesta és una eina educativa que té com a objectiu final el coneixement del territori i el seu patrimoni. Una proposta que et permet descobrir, examinar, investigar i reflexionar per a conèixer, aprendre, experimentar i estimar el Vallès i el seu patrimoni.

.

Descarrega’t la guia del Vallès > AQUÍ

La guia es podrà descarregar a la pàgina web de turisme del Consell Comarcal AQUÍ o es podrà trobar en format paper en els diferents punts d’informació turística de la comarca: AQUÍ.

EXPLORA EL VALLÈS OCCIDENTAL

D’altra banda, la campanya preveu diferents productes: stickers, filtres d’Instagram, emoticones de Whatsapp, etc. amb l’objectiu que la ciutadania se’ls faci seus i en faci ús compartint la seva experiència a les xarxes socials i contribuint a la promoció del territori.MÉS INFORMACIÓ

Explora el Vallès Occidental

lloc

Destí: Vallès Occidental - Descarrega't la guia!

Més informació

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.