FEM ANIMALS AMB DIFERENTS MATERIALS

manualidades de animales

Les millors manualitats d’animals

Passar una tarda a casa amb els infants pot ser molt més divertit amb manualitats, i si els agraden els animals, doncs es poden combinar totes dues activitats! Les manualitats d’animals permeten treballar amb un munt de materials diferents i sobretot amb la imaginació. Us deixem un bon llistat.

manualitats d'animals

Manualitats d’animals amb agulla i fil

Mussol

Fàcils de fer i molt bonics. Això sí, imprescindible l’ajuda dels pares i mares! Hi ha moltes formes de fer mussols amb agulla i fil: amb tela de feltre, amb punt de mitja, en forma de coixins… Aquí us deixem una bona recopilació.

manualitats d'animals

➡  Mira com fer el mussol amb agulla i fil AQUÍ
Serp de drap

Les serps poden fer una mica de por, però nosaltres les podem fer ben divertides. Per fer una serp de drap hem d’agafar sabanes velles dels colors que vulguem, com més colors millor! Cosir-ne les teles i farcir-les de boletes o bé de cotó, hi pintem una cara divertida i llesta.

manualitats d'animals

➡  Mira com fer la serp de drap AQUÍ

 

Manualitats d’animals amb materials reciclats

Mussol amb material reciclat

Mireu que bonic! Podem aprofitar materials que tinguem per casa i que hem de llençar a la brossa i reutilitzar-los per fer animals simpàtics com el mussol. En aquest cas necessitem cartolines, rotllos de catró i gomets. Al voltant del rotllo de cartó anem formant el cos del mussol amb cartolina de colors. Enganxem els gomets al seu cos i amb cartolina blanca i negra fem uns grans ulls.

manualitats d'animals

➡  Mira com fer el mussol amb material reciclat AQUÍ

 

Cocodril i cuc

Quan s’acabin els ous de casa, no hem de llençar mai la capsa! Perquè poden sortir manualitats com aquesta. Pel cocodril només cal pintar la caixa de verd, enganxar-la sobre una cartolina també verda i fer-hi uns ulls ben grans. Pel cuc, hem de retallar la caixa d’ous per la meitat i enganxar les dues meitats formant-hi una línia, li fem potes de tots els colors i ja tenim el nostre cuc.

manualitats d'animals

➡  Mira com fer el cocodril i el cuc amb materials reciclats AQUÍ

 

Manualitats d’animals amb fang i plastilina

Animals amb plastilina

La plastilina és un material molt modelable i com a tal s’hi poden fer mil figuretes amb ella. Només necessitem plastilina de molts colors, paciència i una mica de vernís per conservar millor les nostres figuretes. Només una pista pels animals! La cara, les orelles i el cos en general es poden anar fent a base de boletes. Per les potes, línies més fines.

manualitats d'animals

➡  Mira com fer animals amb plastilina AQUÍ

 

Tortuga feta amb fang

El fang, com la plastilina, també permet fer moltíssimes variacions i figures que perduren per molt de temps. En aquest cas, fem una tortuga per penjar-la a la paret, porta… On vulguem per decorar! Hem de fer-hi la forma i esperar que el fang s’assequi per pintar-ho. I no us oblideu del petit forat per on passar el fil!

manualitats d'animals

➡  Mira com fer la tortuga de fang AQUÍ

 

Manualitats d’animals amb paper i cartolina

Tortuga de paper

Fer una tortuga de paper és molt fàcil i tindrem un bon element decoratiu i un animalet de companyia. Hem de barrejar paper, bé de diari o bé paper normal, amb una mica de cola i aigua i anirem formant les formes de la tortuga. Dues boles allargades pel cos i pel cap i boles petits i rodones pels peus. Després pintem, i llest!

manualitats d'animals

➡  Mira com fer una tortuga de paper AQUÍ

 

Papallona de cartolina

Una manualitat fàcil i entretinguda. Necessitem un rotllo de cartó i cartolines de colors per fer les ales de papallona. Dibuixem a les cartolines les formes de les dues ales i les enganxem al rotllo de cartó, després acabem de decorar amb gomets.

manualitats d'animals

➡  Mira com fer una papallona de cartolina AQUÍ

 

Serp i ratpenat de cartolina

Els animalons de cartolina també són molt fàcils de fer! En aquest cas són una serp i un ratpenat. Agafem cartolines dels colors de la pell dels animals i dibuixem i retallem les seves formes. Complementem amb fils de colors per fer-ho més bonic.

manualitats d'animals

➡  Mira com fer la serp i el ratpenat de cartolina AQUÍ

 

Manualitats d’animals amb altres materials

Sargantanes amb pinces

Si us sobren pinces, utilitzeu-les bé com amb aquesta manualitat. Només cal agafar una pinça, pintar-la de verd, i a una cartolina verda retallar 4 potes i una llengua. Decorem amb punts de tots els colors i a jugar!

manualitats d'animals

➡  Mira com fer sargantanes amb pinces AQUÍ

 

Papallona amb pinces i pals de gelat

I continuem amb les pinces! Ara per fer una papallona, i la pinça serà el seu cos i ajudarà a subjectar les antenes i ulls. A un paper retallem les ales i les enganxem a la pinça. Decorem amb gomets i mil colors diferents.

manualitats d'animals

➡  Mira com fer una papallona amb pinces i pals de gelat AQUÍ

 

Pop de llana

Fins i tot hi ha pops! I dels colors que més ens agradin. Agafem diferents rotllos de llana de diferents colors i els barregem. Després, formem un cap i dividim la resta dels fils en set o vuit parts que faran de potes. Cada pota l’acabarem formant amb trenes, i llest.

manualitats d'animals

➡  Mira com fer el pop de llana AQUÍ