LLIBRES INFANTILS PER DESCOBRIR EL MÓN AMB ALS MÉS PETITS

Libros infantiles para descubrir el mundo

Llibres infantils per descobrir el món!

Llegir també és una forma de viatjar, i si llegim sobre altres països i cultures, encara més! Pels petits també és important conèixer com és el món on viuen i quines altres cultures hi ha al seu voltant. Des de Sortir amb nens us hem fet un llistat de llibres infantils per descobrir el món amb ells i elles.

Llibres infantils per descobrir el món

 

La volta al món

Podem conèixer el món de moltes formes; pel menjar, pels paisatges, i també per la forma de vestir! Amb aquest llibre recorrem el món amb un munt de roba de tota mena. Anem a Mèxic, la Xina, Japó, Escòcia… I coneixem tots els seus vestits! 

Nens del món

Cada país té una cultura diferent, amb costums diferents i amb jocs diferents. Aquí juguem al futbol, però a altres països es juga al baseball o al criquet, també viatgen amb transports diferents i se saluden amb la mà, amb dos petons o amb el nas. Descobrim-ho amb aquest llibre!

 

El meu primer llibre d’història

Descobrir el món és tan important com descobrir i conèixer la nostra història. De fet, conèixer el món té molt a veure amb conèixer la història, antigues civilitzacions i antics costums per entendre el nostre present. En aquest llibre coneixem la història explicada per als nens i nenes.

 

Capitals i països

Sabeu que cada país té una bandera? I una capital? És important conèixer-les! En aquest llibre podem recórrer tots els països del món a través de les seves capitals i les seves banderes.

Llibres infantils per descobrir el món

 

Atles il·lustrat

Tot nen i nena ha de tenir el seu primer atles, sobretot si és il·lustrat. Un atles és un llibre ple d’informació sobre el món que ens envolta, les persones que hi viuen, els seus animals i paisatges, els transports… En resum, és el llibre perfecte per conèixer una mica més el nostre món.

 

Atles de les illes del món

Al món hi ha un munt d’illes! Amb els seus costums, orígens i cultures. Però com es formen? On estan? Qui hi viu? En aquest atles recorrem les illes del món per conèixer-les molt millor.

Llibres infantils per descobrir el món

 

Els boscos del món

També els boscos són una part molt important del planeta que cal conèixer, perquè de fet són els indrets gràcies als quals respirem. Hi ha un munt de boscos i molt variats, depenent de les zones i, per tant dels climes. I això també condiciona com s’hi viu.

 

Busca a Egipte

La primera gran civilització de la nostra història! Egipte gairebé és el bressol de la història de la humanitat i la seva història de fet és molt interessant. Amb faraons, sarcòfags, jeroglífics, grans piràmides, tresors, i mòmies!

 

Busca a l’Antiga Roma

Si Egipte és el bressol de la civilització, la cultura de l’Antiga Roma són els orígens directes de la nostra cultura actual. Les seves edificacions amb el seu propi estil d’arquitectura encara és vigent, i fins i tot hi tenim un munt de restes a prop nostre. Conèixer l’Antiga Roma és comprendre gran part del món.

 

Mites grecs per a nens

I precisament els romans van venir dels grecs, o almenys, la història que sabem dels romans. L’Antiga Grècia també va ser una civilització molt important, ja que van ser precisament ells qui van acabar fundant Roma segons les llegendes. I de fet, Grècia és plena de llegendes i mites que ens donen resposta a problemes actuals.

 

En Teo i les tradicions catalanes

Descobrir el món és imprescindible, però descobrir-ho també vol dir endinsar-nos en la nostra pròpia cultura amb els nostres costums. En aquest llibre, en Teo ens fa un repàs de totes les tradicions catalanes i els seus orígens.

Llibres infantils per descobrir el món