LLIBRES INFANTILS SOBRE LA TARDOR

libros infantiles sobre el otoño

Els millors llibres infantils sobre la tardor

Ja està aquí la tardor! Segur que ja teníeu moltes ganes, i els més petits de la casa encara més! Les olors, els fruits, les pluges, els animalons, les castanyes… Tot és ple d’emocions. I perquè els nens entenguin el significat d’aquesta estació, us fem una llista de llibres infantils sobre la tardor.

llibres infantils sobre la tardor

 

La tardor ja és aquí!

Aquest llibre és perfecte per a nadons de dos anys, amb il·lustracions precioses i plenes de colors. Tot per descobrir als més petits les meravelles de la tardor, i amb els animals com a protagonistes.

llibres infantils sobre la tardor 

Benvinguda, tardor!

Un munt d’activitats per acabar d’entendre què és la tardor, i tot el que hi podem fer durant aquesta estació! A més a més, té un munt d’adhesius per completar les il·lustracions increïbles que hi ha.

llibres infantils sobre la tardor

 

Contes de les estacions. Tardor

La tardor ja està aquí! I molts animals comencen a amagar-se per quan arribi el fred de l’hivern. La nostra missió és trobar-los. I molts s’amaguen entre adhesius transparents. Que comenci l’aventura!

llibres infantils sobre la tardor

 

Les quatre estacions

Aquest llibre de Les quatre estacions fa un petit repàs de totes les estacions de l’any, també de la tardor, és clar! I hi trobem activitats, adhesius, reptes i fins i tot receptes per aprofitar cada estació com toca.

llibres infantils sobre la tardor

 

Cançons de Tardor

En tot aquest llibre descobrirem tots els matisos de la tardor; fulles de tots els colors, l’olor del fred i de fum per les fogueres de les castanyes i els moniatos, la natura, tots els fruits que ens dóna… I tot amb imatges plenes de bellesa.

llibres infantils sobre la tardor

 

La Tardor

El llibre de La Tardor parla de tot el seguit d’emocions i sensacions que desperta la tardor, amb totes les seves olors particulars i els moments tan esperats. Tant per a adults, com per als petits, aquest llibre ens desperta les ganes de viure la tardor.

llibres infantils sobre la tardor

 

La tardor de l’arbre rondinaire

Un llibre especial per als nens més petits, tant en lletra de pal com en lletra lligada. El nostre protagonista és l’arbre del carrer de la Pau, sempre es queixa de tot! Com viurà ell la tardor?

llibres infantils sobre la tardorA la tardor, castanyes!

I quan arriba la tardor… arriben les castanyes! La Marieta Antonieta i la seva cosina troben a un petit cuc a qui li han torrat la seva caseta; una castanya. I entre tots l’hem d’ajudar a trobar una nova.

llibres infantils sobre la tardor

 

El país de la Tardor

Al país de la Tardor s’hi viu aquesta estació amb molta intensitat. Els nens i adults ho saben, i l’aprofiten al màxim! Ens ensenyen tot el que té de bonic aquesta època de l’any.

llibres infantils sobre la tardor

 

Nacho en otoño

En Nacho és el protagonista del nostre llibre, i durant les pàgines l’acompanyarem a gaudir de la tardor. Saltar damunt les fulles, gaudir de les pluges i sentir totes les olors de l’estació.

llibres infantils sobre la tardor

 

El meu primer llibre de la tardor

Un llibre perfecte per a nadons que comencen l’escola bressol. Amb il·lustracions clares i expressives es repassen tots els significats de la tardor, el medi natural i les sensacions i emocions que provoca.

llibres infantils sobre la tardor

 

La meva primera guia de bolets

A La meva primera guia de bolets ensenyem als més petits tot el que s’ha de saber per anar a collir els millors bolets de tot el bosc, i sobretot, com distingir-los! Dins del llibre hi ha un decàleg del boletaire, consells i bones pràctiques.

llibres infantils sobre la tardor

 

Anem a buscar bolets

Anem a buscar bolets ens explica la història de la Noa i el seu avi Joan. Es preparen bé de roba, agafen la cistella, i en marxa! Tots dos ens poden ensenyar molt sobre el món dels bolets. Els acompanyem?

llibres infantils sobre la tardorEscrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.