CASETA DE NADAL AMB GALETES I LLAMINADURES

receptes pel menú de Nadal

Per decorar i menjar: la caseta de Nadal amb galetes i llaminadures

El Nadal és l’època dels regals, de les decoracions boniques i també del bon menjar, i si ho combinem? Us expliquem una recepta molt divertida pels més petits de la casa; la caseta de Nadal amb galetes i llaminadures! El millor de tot és que passem una estona ben divertida, ens deixem emportar per la imaginació dels nens i nenes, i ho gaudim també per menjar.

caseta de nadal amb galetes i llaminadures

 

Què necessitem per fer la caseta?

Per fer aquesta caseta especial de Nadal hem de tenir:

  • Un paquet de galetes tipus crackers
  • Glassa
  • Llaminadures

 

Fem la caseta de galetes i llaminadures pas a pas

Es poden utilitzar uns altres tipus de galetes, tot i que et recomanem galetes més salades per tal de contrastar el gust dolç de les llaminadures i la glassa. Per començar, aboquem tota la glassa en una mànega pastissera, que ens servirà com a cola de les galetes.

Anem muntant la caseta. Utilitzem quatre galetes per fer la paret de la nostra casa i les anem unint amb l’ajuda de la glassa. És molt important que deixem que s’assequi bé abans d’afegir alguna cosa més al damunt, així segur que no se’ns trenca!

Una vegada s’hagi assecat, muntem la teulada. Primer de tot, partim una galeta per la meitat en forma diagonal, de manera que ens quedin dues galetes en forma de triangle. Les enganxem a banda i banda de la caseta, i a continuació tanquem la teulada amb dues galetes més que taparan la casa. Com a decoració, podem afegir més setinat pel teulat, com si fos neu! I també hi podem enganxar un trosset més de galeta que faci de xemeneia.

Ara és l’hora de les llaminadures! Tot i que primer de tot hem d’enganxar les finestres i les portes, és clar! Una vegada tinguem la caseta, escollim les llaminadures de colors que més ens agradin i les anem enganxant amb el setinat. Quan estigui tal com la volem, la deixem assecar una mica i bon profit!

Fes la caseta de galetes en família amb aquest kit aquest Nadal!

 ➡ Consulta els 22 postres fàcils de Nadal per fer amb nens AQUÍ

MÉS INFORMACIÓ

data inici
30-11--0001

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.