CONTES TRADICIONALS PER APRENDRE ANGLÈS

cuentos tradicionales para aprender inglés

Contes tradicionals per aprendre anglès

L’anglès no és la llengua amb més parlants del món, com molta gent creu, però sí que és l’idioma que més utilitzem internacionalment, sobretot en àmbits laborals. Per això, és important que els nens i nenes l’aprenguin a poc a poc i des de ben petits, i una bona manera de fer-ho és introduint aquest idioma en el seu dia a dia i sense que semblin deures o estudis. En aquest cas, des de Sortir amb nens us recomanem una sèrie de contes tradicionals per aprendre anglès amb els més petits.

contes tradicionals per aprendre anglès

 

The Three Little Pigs

Els tres porquets! Un conte que ens ensenya a no refiar-nos dels estranys i a fer les coses sense pressa però ben fetes. De ben segur que els nens i nenes n’han sentit a parlar d’aquest conte o fins i tot ja l’han llegit. Ara, el poden llegir en dos idiomes, un d’ells l’anglès, és clar!
 

The Wizard of Oz

I vet aquí una nena que va anar-se’n volant amb un tornado i va acabar en un món màgic on un lleó, un espantaocells i un home de ferro l’ajuden a buscar el mag d’Oz per recuperar allò que els han robat. El Mag d’Oz és un conte ple d’aventures que ens ensenya a ser valents, intel·ligents i bones persones. I en anglès, encara millor!

 

Sleeping Beauty

A través de pàgines plenes d’il·lustracions, els nens i nenes descobriran la història d’una princesa que rep la maledicció d’una malvada bruixa que la farà dormir durant 100 anys. O potser no! Només podrà salvar-se amb un petó d’amor.

 

Goldilocks and the three bears

Una experiència totalment en anglès, per aquells nens i nenes que vulguin llegir només en aquest idioma i sense traducció. En aquest cas, acompanyem la rinxolets d’or a menjar i dormir en una casa on tot té 3 mides, per què serà? Qui hi viu?

 

Jack and the Beanstalk

Aquest conte, tot i no ser tan conegut al nostre país, és una increïble aventura per descobrir amb els nens i nenes! Es tracta del Jack, qui descobreix unes llavors màgiques que creixen i creixen i creixen… Amb uns bonics dibuixos i molt vocabulari nou en anglès.

 

Rapunzel

Us agraden els cabells llargs? Tan i tan llargs com per poder pujar a una torre? Ja sabeu de qui parlem, la Rapunzel! Una noia tancada en una torre ben alta i a qui no para de créixer-li el cabell.

 

Puss in Boots

Un gat que viu un munt d’aventures perquè no és un gat gens normal, és el gat amb botes! Una història que atraparà als nens i nenes alhora que aprenen l’idioma original del conte.

 

Little Red Riding Hood

Caputxeta, caputxeta, on vas tu tan vermella? Ara, proveu en anglès! Si no en sabeu, ja aprendreu a explicar aquest conte en aquest idioma, perquè en aquestes pàgines el trobarem en dos idiomes per aprendre i comprendre la història.

 

Pinocchio

En Pinotxo no és un nen normal, tot i que ell ho vol ser. És un nen de fusta que té un problema amb les mentides, i és que cada cop que en diu alguna li creix el nas! Per això haurà d’aprendre a no dir mai cap mentida alhora que troba la forma de ser un nen de carn i ossos.

 

365 Stories and Rhymes

I pels nens i nenes que ja saben tots els contes tradicionals o volen anar més enllà, també hi ha llibres per a cada dia de l’any! Històries d’aventures, d’amor, poemes o cançons, totes elles en anglès, per trobar nous relats i aprendre més i més paraules.

 

  

➡ Mira els millors contes tradicionals per explicar als nens i nenes AQUÍ