RECEPTES D’HIVERN PER FER AMB NENS

recetas de invierno

Les millors receptes d’hivern contra el fred!

Ara que arriba l’hivern i que baixen les temperatures, és l’hora de pensar en receptes diferents, calentetes i ben bones per combatre el fred i gaudir dels àpats casolans. I des de Sortir amb nens us ho posem fàcil! Us donem un llistat de receptes d’hivern per fer amb nens. Us animeu?

receptes d'hivern

Cigrons estofats

Els cigrons estofats és una recepta que requereix una certa elaboració, però quan li agafem bé el punt ens sortiran boníssims! A més a més, els llegums sempre van bé i ens aporten molt de ferro i vitamines per combatre el fred. Per fer la recepta només cal posar els cigrons a remull i fer un bon sofregit com a base, amb una bona porció de carn, és clar!

receptes d'hivern

➡ Troba tota la recepta dels cigrons estofats AQUÍ

 

Llenties estofades

I què me’n dieu de les llenties estofades? Com els cigrons, aporten molt de ferro i ajuden a prevenir refredats. I hi podem afegir tot el que vulguem! De carabassó, de carabassa, de verdures, de pollastre, de xoriço… Es fa d’una forma similar als cigrons: deixem les llenties a remull durant tota la nit i la base del plat ha de ser un bon sofregit amb els ingredients que ens interessin.

receptes d'hivern

➡ Consulta tota la recepta de les llenties estofades AQUÍ

 

Sopa de ceba

La sopa de ceba és un clàssic de la cuina francesa, però paga la pena fer-lo sempre que ens vingui de gust! A més a més, no és gens complicat i ho podem combinar amb formatge perquè quedi amb un gust més bo. Només cal fer un sofregit amb la ceba i d’altres verdures, fer-ho com a sopa, i gratinar amb una mica de pa i formatge. Llest!

receptes d'hivern

➡ Consulta tota la recepta de la sopa de ceba AQUÍ

 

Escudella i carn d’olla

A qui no li ve de gust un bon plat d’escudella? Un plat de la terra, tradicional, i que mai falla contra el fred. La escudella és una mena de sopa amb fideus ben grossos, trossos de verdures i pilotes de carn, a banda de costelles, pollastre, o d’altres ingredients que hi vulguem afegir. El seu secret és precisament els ingredients, i la qualitat d’aquests, que hi utilitzem.

receptes d'hivern

➡ Troba tota la recepta de l’escudella AQUÍ

 

Estofat de carabassa

Heu provat mai l’estofat de carabassa? Potser no és un plat tan comú, però quan el proveu l’haureu de fer mínim un cop a la setmana! Es fa a base de cigrons i carabassa, és clar. El sofregit amb tomàquet i pebrot vermell es combina amb la carabassa i les patates, es deixa bullir, s’afegeixen els cigrons, i llest! Boníssim i amb un gust una mica dolç.

receptes d'hivern

➡ Consulta tota la recepta de l’estofat de carabassa AQUÍMÉS INFORMACIÓ

data inici
30-11--0001