VINE AL NADAL DE WESTFIELD LA MAQUINISTA

La màgia de la nova pel·lícula ‘Wish: el poder dels desitjos’ de Disney serà la protagonista aquest Nadal  a Westfield La Maquinista

  • Del 15 de desembre de 2023 fins al 5 de gener de 2024
  • Totes les activitats, són gratuïtes

La programació de Nadal de Westfield La Maquinista és plena de sorpreses i d’activitats familiars!

S’ha instal·lat una pista de patinatge inspirada en la peli de Disney, tallers per a tots els públics, sorpreses cada dia, a més dels clàssics de Nadal com la casa del Pare Noel i els Reis Mags per compartir experiències amb família i amics.

 

Aquest any, a més dels continguts tradicionals nadalencs oferts pel centre, se suma una nova sorpresa: L’encant del nou èxit de Disney “Wish: el poder dels desitjos” recorre el centre i se suma a l’agenda d’activitats perquè la visita en aquestes dates sigui encara més especial.

Roller Dream: On la diversió llisca sobre rodes

  • La pista compta amb de 160 m² i està ubicada a la planta que dona al carrer, davant de la botiga Massimo Dutti.

Una de les novetats d’aquest any serà la Roller Dream, una pista de patinatge sobre rodes tematitzada amb l’última estrena de Disney. Els divendres, la pista es transformarà en un escenari vibrant amb les “Nits Temàtiques de Westfield La Maquinista”.

La primera d’aquestes nits temàtiques arrenca el 15 de desembre amb la “Nit Retro Nadalenca”, que convertirà l’espai en una pista de ball al ritme dels millors hits dels 80 i 90.

El divendres 22 de desembre, tindrà lloc la “Nit Disney,” on podreu venir vestits del vostre personatge Disney favorit i desplegar tots els vostres dots de patinatge.

La darrera nit serà el 29 de desembre de 2023 amb la “Nit Neó Brillant”, on podreu disfressar-vos amb els vostres millors vestits fluor per brillar a la pista i convertir l’espai en un espectacle de color.

En finalitzar cada nit es triarà un guanyador segons la seva energia a la pista, la seva actitud o el millor outfit i podreu accedir a diferents premis.

A més, a l’entrada, hi haurà un photocall de ‘Wish: el poder dels desitjos’ on podreu immortalitzar el moment amb les fotos més nadalenques i divertides.

Classes de patinatge per a petits aprenents

Els dissabtes al matí, la mateixa pista de patinatge tindrà un instructor per impartir classes de patinatge als més petits. Hi haurà quatre torns de 30 minuts cadascun per a nens i nenes entre 4 i 12 anys. Aquesta activitat, gratuïta, oferirà als més petits l’oportunitat d’aprendre i millorar les habilitats sobre rodes en un ambient festiu, acollidor i molt nadalenc.

Casa del Pare Noel i Reis Mags: on els somnis es faran realitat

A la planta baixa davant de Decathlon, trobareu la caseta del Pare Noel i els Reis Mags, aquest any amb un estil molt nòrdic i confortable. Pensaràs que ets a Lapònia! Un espai acollidor on els més petits podran compartir els seus desitjos nadalencs i enviar les seves cartes amb la seva petició de regals. Una experiència única per crear records inesborrables per a tota la família.

 

Més informació

 
MÉS INFORMACIÓ

Nadal a Westfield La Maquinista

data fi
05-01-2024

lloc

Westfield La Maquinista
Passeig Potosí, 2, 08030 Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Web:
https://cutt.ly/iwOVxCDL

Més informació

 
 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.