MÚSICA EN FAMÍLIA AMB INFANTS DE 0 A 5 ANYS, AMB MUSIC TOGETHER

Música i moviment en família per a nadons, i infants fins als 5 anys acompanyats de pares/mares. Classes de prova gratuïtes!

Reserva una plaça de prova gratuïta a una classe de Music Together a diverses sales de Barcelona i voltants amb reserva prèvia
Digues que véns de part de Sortir amb nens

A totes les sales de Music Together es faran classes de prova gratuïtes. Cal reserva prèvia obligatòria.

  1. Contacta per correu electrònic: info@musictogetherbarcelona.es
  2. Contacta per telèfon: 661663922
  3. Contacta per WhatsApp
Indica les següents dades:
  • Nom de l’infant
  • Data de naixement
  • Telèfon
  • Ciutat/barri
  • Sessió i hora que prefereixes venir

Més informació: https://musictogetherbarcelona.es/

  

Música en família

Music Together és un mètode pioner d’educació musical a la primera infància originari dels Estats Units i difós a tot el món.

Als tallers de Music Together s’ofereixen activitats musicals per a tota la família, perquè l’aptitud natural musical dels nens es desenvolupi en un entorn d’aprenentatge estimulant, on cadascú participa segons la seva actitud.

music together

Cada trimestre consiteis en 11 sessions, una per setmana, amb una durada de 45 minuts. Es fa en grups de 6 a 12 nens acompanyats dels adults.

A cada grup hi participen infants de diferents edats: de poques setmanes fins als 5 anys, acompanyats pels seus adults. Itothom participarà segons la seva inclinació, fent música junts.

music together

El cant, la gestualitat, l’ús d’instruments i objectes, la dansa i la improvisació són els vehicles principals per aconseguir transmetre als petitons i als seus adults l’harmonia i l’alegria de jugar amb música.

L’ús de cançons en anglès (i altres idiomes) és funcional al context musical, i l’enriqueix de sons menys habituals.

Cada trimestre es facilita un llibre il·lustrat, un CD, i material digital a l’app de Music Together que constitueixen el material del curs i que és ple d’idees i suggeriments per descobrir a casa la il·lusió de fer música junts: Music Together.

Després de més de 10 anys d’experiència a Barcelona, Music Together continua impartint cursos a diferents barris com Gràcia, Eixample, Sarrià-Sant Gervasi, Sagrada Família, Poble Sec, Clot, i també a Sant Cugat, Gavà i Esplugues. I aviat estarem a Begues, Terrassa, Sant Adrià, i al barri del Raval, a Barcelona.

 MÉS INFORMACIÓ

Més informació

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.