LA MUNTANYA RUSSA DEL TIBIDABO

Una atracció familiar que combina emoció i natura

La muntanya russa del Tibidabo és adaptada, pot arribar als 80 quilòmetres per hora i fa el recorregut complet en menys d’un minut.

muntanya russa

Es tracta d’una atracció plena d’emoció ja que el recorregut agafa una velocitat màxima de 80 quilòmetres per hora, té el seu punt més alt en els 522 metres per sobre del nivell del mar i té una baixada de 37 metres, amb un pendent del 66%.


PUBLICITATNo cal tenir por per muntar-hi, ja que és una atracció familiar, però si cal tenir en compte que:

  • Els menors de 120 cm no poden accedir a l’atracció.
  • Les persones amb una alçada compresa entre els 120 cm i els 130 cm poden accedir-hi acompanyats i a partir dels 130 cm s’hi pot accedir sense necessitat d’anar acompanyats.

Durant el recorregut, que dura poc menys d’un minut, també es poden contemplar unes magnífiques vistes de la ciutat de Barcelona i del Vallès, alhora que es gaudeix de la natura, mentre es passa per entremig del bosc.

TIBIDABO: el Parc d’atracions de Barcelona

El Tibidabo és el parc d’atraccions de referència a la ciutat de Barcelona.

avio tibidabo

Situat al cim de la muntanya del Tibidabo, és el parc on gran i petits troben les atraccions més divertides per a cada edat: des de les atraccions de tota la vida (l’emblemàtic Avió, la Talaia, la Muntanya Russa, …), a les atraccions dels més petits (Alaska, el Carrousel, els Globus, …), passant per les tradicionals (la Muntanya Russa, el Diavolo, el Castell Misteriós, el vaixell Pirata, el Tibidabo express, …), fins a les atraccions pels més atrevits com per exemple l’Hurakan.

tibidabo infantil

A part de multitud d’atraccions, el parc també ofereix els espectacles de Krueger Hotel, el marionetarium i, els caps de setmana d’estiu, un espectacle de cloenda.

Una opció per visitar el Parc és l’anomenat Camí del Cel del Tibidabo, un passeig de més de 500 metres, de lliure accés, i l’Edifici del Cel. Si volem pujar a les atraccions que hi ha en el seu recorregut haurem de treure un tiquet. Al Camí del Cel hi ha: l’Avió, el Carrousel, el Museu d’Autòmats, la Talaia, el Panoramic, Les Llaunes, el Pony Rodeo i Río Grande. Des d’aqui veurem unes vistes de la ciutat de Barcelona increíbles.

DiDiDaDo, el 1er cine en 4 dimensions de Catalunya: tota una experiència.

El parc, entre altres ofertes, organitza festes d’aniversari per a nens i nenes.

MÉS INFORMACIÓ

Muntanya Russa

Plaça del Tibidabo, 3-408035  Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.4216410, 2.119434
Telèfon:
93 211 79 42
Web:
http://www.tibidabo.cat/?#

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.