PINYES DE NADAL


Guarnicions nadalenques de la forma més natural

Us agradaria fer un centre amb pinyes? O decorar els poms de les portes amb pinyes?

A part de les decoracions que podem comprar a les fires i mercats d’arreu, també podem crear les nostres pròpies guarnicions.

Una idea molt fàcil i molt vistosa és pintar pinyes que podem haver recollit nosaltres mateixos uns dies abans.

Agafem les pinyes i les posem sobre un paper de diari.

Protegim bé els voltants de on estiguem pintant per tal que l’esprai no ens embruti la taula, parets o el que tinguem a prop.

Els protegim bé la cara (boca i nas) amb una mascareta o mocador, per tal de no respirar la pintura, i seguim bé les instruccions que se’ns indiqui per a l’ús de l’esprai.

I, després de tots els preparatius, ve la feina més fàcil: ruixem bé les pinyes amb la pintura daurada i, un cop ben tenyides, les deixem assecar.

Quines creacions podem fer?

 

Centres de taula

Col·loquem una espelma al mig d’un recipient o plat, i l’envoltem de les nostres pinyes pintades. Amb ben poca cosa ens quedarà un centre de taula preciós i molt elegant!

Decoracions per a l’arbre de Nadal

A part dels motius que tinguem per decorar l’arbre, podem agafar les nostres pinyes i distribuir-les per l’arbre, col·locant-les entre les branques per tal que s’aguantin soles.

 

Ja veureu quin efecte més bonic i natural que donen.

 

Decoració per a la porta d’entrada a casa

 

Amb un filferro finet, anem unint les pinyes: passem el filferro per la part posterior de les pinyes per tal que quedi dissimulat.

 

És com anar cosint pinyes.

 

El podem fer tan gran com vulguem.

 

El pengem a fora de casa, a la porta d’entrada, i així donarem la benvinguda a tot aquell que ens visiti durant les festes nadalenques.

 
QUÈ NECESSITEM?

Els elements bàsics són les pinyes i un esprai de colorar daurat

A més, depenent del què vulguem fer amb les pinyes, o on les vulguem exposar, per fer les nostres creacions haurem de buscar per casa algun recipient decoratiu,  espelmes…

 

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page