CAMPAMENT REIAL A POBLENOU, A CAN SALADRIGAS

Campament reial al Poblenou, a Can Saladrigas

  • 2, 3 i 4 de gener de 2021, de 17 a  20.30 hores
  • 5 de gener de 2021, de 17 a les 21,30 hores

Els Reis d’Orient ja han arribat al Poblenou.

campament reial

Els Tres Reis, els patges, els carboners, els carters, els fanalers, els minairons dels regals han acampat a Can Saladrigas, on recolliran les cartes amb els desitjos dels nens del Poblenou, organitzaran el repartiment dels regals, ompliran els sacs de carbó i on, qui ho desitgi, podrà adquirir els fanalets que els guiaran fins a la casa de cadascú.

campament reial

Una experiència immersiva que recrea el campament reial dels Reis Mags, amb més de 45 figurants i un equip tècnic de més de 25 persones. Quan les famílies entrin al recinte se sentiran com si es trobéssin  a l’Orient llunyà. L’ambientació, il·luminació i música està orientada a aquest fi.

campament reial

El recorregut de 30 minuts està teatralitzat des de principi a fi, diferents personatges aniran introduint a les famílies, des d’un llenguatge inclusiu, històries que descriuran cadascuna de les carpes reials així com la dels carboners i els regals. En acabar el circuit s’introdueix la figura de l’objecte màgic per continuar l’aventura pels comerços del barri. La parada dels fanalets representa la llum que guiarà a les seves majestats cap a les cases de les famílies que visiten el campament.

campament reialDirecció artística:  Roc Esquius (Sala Beckett)
Vestuari: La Puça Espectacles
Música: Joan B. Torrella

Més informació: reis.poblenou@gmail.com

 
 

MÉS INFORMACIÓ

data inici
02-01-2021
data fi
05-01-2021

Comarca:

Barcelonès

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.