ESPECTACLES PER A NENS A LA SALA ARS, TEATRE BCN

Espectacles per a nens i nenes a la Sala Ars a Barcelona

Nous espectacles i noves dates al mes de setembre

 

La rínxols d’Or i els tres óssos

 • Diumenge 24 de setembre de 2023 a les 11 hores
 • Diumenge 1 d’octubre de 2023 a les 16:30 hores
 • Diumenge 29 d’octubre de 2023 a les 11 hores

La Rínxols d’or és una nena molt aventurera que li agrada anar a descobrir nous paisatges. Un dia, voltant pel bosc, troba una caseta de fusta. En entrar, veu que hi ha un deliciós dinar preparat i no dubta en menjar-se’l i fer-se una bona migdiada. Però la família Ós està a punt de tornar del seu passeig, i a l’Ós petit no li farà gens de gràcia veure com la Rínxols d’or està prenent tot el que és seu.

*Després de l’espectacle, taller de maquillatge i dansa. Entrada amb opció a que els més petits facin un taller de maquillatge i representin una de les coreografies que acaben de veure.

🎟️ Compra les entrades AQUÍ

 


 

La Blancaneus i els 7 nans

 • Dissabte 30 de setembre de 2023 a les 16:30 hores
 • Dissabte 7 d’octubre de 2023 a les 16:30 hores

Una vegada hi havia una reina molt vanitosa que preguntava cada dia al seu mirall màgic qui era a dona més bonica del món i ell sempre responia que la més bonica era Sa Majestat.

Però un dia la resposta va canviar i el mirall va dir que Blancaneu, la nova criada de la reina, era la més bonica de món.

En assabentar-se’n la reina farà tots els possibles per desfer-se de la noia, però la Blancaneu comptarà amb l’ajuda dels set nans del bosc i l’amor del príncep. N’hi haurà prou per parar els peus de la reina malvada?

Un conte dels germans Grimm amb un humor fresc i dinàmic que captivarà grans i petits.

Ara podeu comprar entrades amb taller! Després de l’espectacle, els més petits podran fer un taller amb alguns personatges de l’espectacle!

Contingut del taller: Taller de ball on els participants coneixeran els artistes de l’obra, recrearan una coreografia de la funció i es caracteritzaran com els artistes. S’enregistrarà pels familiars i s’enviarà el contingut via WhatsApp.

🎟️ Compra les entrades AQUÍ

 

Una castanyada de por

 • Dies 8 i 28 d’octubre a les 11 hores
 • Dies 21, 22, 28, 29 d’octubre a les 16:30 hores
 • 1 de novembre a les 17 hores

A «Una castanyada de por», la nostra estimada Castanyera baixa de la muntanya per vendre castanyes a la plaça de la ciutat, com cada any, però enguany s’adona que els nens estan més interessats en les disfresses i les llaminadures que els ofereix Halloween.

Per primera vegada a la vida, la Castanyera pensa que ha de renovar-se si no vol que l’oblidin. Malauradament, algunes de les decisions que prendrà no seran gaire encertades.

🎟️ Compra les entrades AQUÍ

 

 

Els tres porquets

 • Diumenge 1 d’octubre de 2023 a les 11 hores
 • Dissabte 7 d’octubre de 2023 a les 11 hores
 • Dissabte 14 d’octubre de 2023 a les 16:30 hores
 • Diumenge 15 d’octubre de 2023 a les 11h i a les 16:30 hores
 • Dissabte 21 d’octubre de 2023 a les 11 hores
 • Diumenge 22 d’octubre de 2023 a les 11 hores

Hi havia una vegada tres porquets que vivien amb la seva mare. Un bon dia, l’empresa on treballa la mare tanca la filial i l’obliga a marxar tota sola a la Xina per conservar la feina.

És llavors quan els tres porquets s’hauran d’espavilar i construir-se una casa des de zero.

Les desavinences entre germans faran que cadascú se’n faci la seva segons el seu criteri i les seves ganes de treballar: una casa de palla, una de fusta i una altra de maons.

espectacles per a nens a la sala ars

Totes tres construccions seran posades a prova pel temible llop ferotge, que no podrà evitar les seves ànsies per clavar una bona queixalada als tres porquets.

*Després de l’espectacle, taller de manualitats i dansa. Entrada amb opció a què els més petits facin un taller de manualitats relacionat amb l’obra que acaben de veure i  una de les coreografies.

🎟️ Compra les entrades AQUÍ

 


 

 

El llibre de la Selva

 • Dies a concretar

espectacles per a nens a la sala ars

En Mowgli és un nen que s’ha criat a la selva en companyia dels llops i altres animals salvatges. Quan Shere Kan, el tigre més malvat de la jungla, s’assabenta de la seva presència, es proposa matar-lo, donat l’odi profund que sent per l’espècie humana.

La pantera negra, Bagheera, decideix protegir-lo portant-lo al poblat dels homes, però Baloo, un ós que es farà amic d’en Mowgli, s’enfronta a Bagheera pensant que ell el podrà protegir del tigre. Mowgli ha de decidir entre quedar-se amb la seva família de la selva o anar a viure amb els seus congèneres humans…

 

Aladdí

Aladdí és un noi d’un país llunyà d’orient que es guanya la vida fent malabars al carrer.

Un dia coneix la Princesa Jazz i s’enamora d’ella, però sap que mai es podran casar perquè ell no és un príncep. Quan un familiar que feia anys que no veia li ofereix la possibilitat d’entrar a la cova de les mil meravelles, veu l’oportunitat de fer-se ric i així guanyar-se el dret de pretendre a la Princesa Jazz.

espectacles per a nens a la sala ars

 

La Sireneta

 • Días a concretar

L’Ariel és una jove sirena que viu amb els seus amics al fons del mar. El dia del seu aniversari, la sireneta veu una nau governada pel príncep Èric i s’enamora immediatament d’ell.

Aleshores demana al seu pare, el déu Posidó, que li doni uns peus per sortir de l’aigua i conèixer el príncep.

Posidó s’hi nega, perquè no vol que la seva filla sigui víctima de la barbàrie dels humans.

La bruixa del mar ho aprofita per fer un tracte amb l’Ariel; li donarà uns peus a canvi de la seva veu. Si abans de vint-i-quatre hores la sireneta aconsegueix un petó d’amor del seu estimat, recuperarà la veu.

Si no ho aconsegueix, la bruixa es quedarà amb la seva ànima per sempre més. Serà l’Ariel capaç d’enamorar el príncep Èric abans del termini sense el seu cant de sirena?

🎟️ Compra les entrades AQUÍ

 

La Caputxeta i el Llop

 • Días a concretar

espectacles per a nens a la sala ars

Una vegada hi havia una noia anomenada Caputxeta Vermella que havia de portar una cistella a la seva àvia. La cistella conté els ingredients necessaris perquè l’àvia pugui preparar un bon pastís per participar en un concurs. Tot creuant el bosc, la Caputxeta coneix un llop que l’enganyarà per ser el primer a arribar a casa de l’àvia i menjar-se tots els pastissos… i qualsevol altra cosa que trobi pel mig.

Un musical compost per una pianista que acompanya, en tot moment, la narració de la història.

Ara podeu comprar entrades amb taller! Després de l’espectacle, els més petits podran fer un taller amb alguns personatges de l’espectacle!

Contingut del taller: Realització de Manualitats.

*Els adults no han de comprar l’entrada + taller. Només cal que comprin l’entrada per l’espectacle.

🎟️ Compra les entrades AQUÍ

 

El Patufet

 • Dies a concretar

Adaptació en clau musical d’un dels contes més populars del folklore català.

La història està protagonitzada per un nen tan petit que als seus pares els costava de veure’l. Per aquest motiu li van posar de nom Patufet.

En Patufet sempre volia sortir a jugar i ajudar als seus pares, però ells no el deixaven perquè tenien por que el trepitgessin.

Un bon dia, la mare va deixar que el vailet anés a comprar safrà a la botiga i ell va prometre que no el trepitjarien perquè cantaria en veu alta: “Patim, patam, patum, homes i dones del cap dret… Patim, patam, patum, no trepitgeu el Patufet”. Aquest seria el principi d’una gran aventura.

Després de les funcions matinals, els més petits podran fer un taller de manualitats i coneixeran algun personatge de l’espectacle!

*Els adults no han de comprar l’entrada + taller. Només cal que comprin l’entrada per l’espectacle.

 

MÉS INFORMACIÓ

Teatre per a nens a Barcelona

lloc

Sala Ars Teatre BCN
C/ de les Jonqueres, 15 (Barcelona)

Comarca:

Barcelonès
Telèfon:
93 6539566
E-mail:
produccio@salarsteatre.com
Web:
http://www.salaarsteatre.com/

Més informació

Com arribar-hi
 • Metro: Urquinaona (L1 y L4)
 • Autobús: Plaza Urquinaona (39,55,H16,N4)
 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.