ESPECTACLES PER A NENS A LA SALA ARS, TEATRE BCN

Espectacles per a nens i nenes a la Sala Ars a Barcelona

 

 

El llibre de la Selva

  • De l’1 al 22 de juny de 2024

espectacles per a nens a la sala ars

En Mowgli és un nen que s’ha criat a la selva en companyia dels llops i altres animals salvatges. Quan Shere Kan, el tigre més malvat de la jungla, s’assabenta de la seva presència, es proposa matar-lo, donat l’odi profund que sent per l’espècie humana.

La pantera negra, Bagheera, decideix protegir-lo portant-lo al poblat dels homes, però Baloo, un ós que es farà amic d’en Mowgli, s’enfronta a Bagheera pensant que ell el podrà protegir del tigre. Mowgli ha de decidir entre quedar-se amb la seva família de la selva o anar a viure amb els seus congèneres humans…

🎟️ Compra les entrades AQUÍ

 

La Caputxeta i el llop

  • Del 2 al 22 de juny de 2024

Una vegada hi havia una noia anomenada Caputxeta Vermella que havia de portar una cistella a la seva àvia.

La cistella conté els ingredients necessaris perquè l’àvia pugui preparar un bon pastís per participar en un concurs.

Tot creuant el bosc, la Caputxeta coneix un llop que l’enganyarà per ser el primer a arribar a casa de l’àvia i menjar-se tots els pastissos… i qualsevol altra cosa que trobi pel mig.

Compra les entrades AQUí

 

 

Aladdí

  • 29 de juny de 2024

Aladdí és un noi d’un país llunyà d’orient que es guanya la vida fent malabars al carrer.

Un dia coneix la Princesa Jazz i s’enamora d’ella, però sap que mai es podran casar perquè ell no és un príncep. Quan un familiar que feia anys que no veia li ofereix la possibilitat d’entrar a la cova de les mil meravelles, veu l’oportunitat de fer-se ric i així guanyar-se el dret de pretendre a la Princesa Jazz.

🎟️ Compra les entrades AQUÍ

 

Els tres porquets

  • Del 8 al 30 de juny de 2024

Hi havia una vegada tres porquets que vivien amb la seva mare. Un bon dia, l’empresa on treballa la mare tanca la filial i l’obliga a marxar tota sola a la Xina per conservar la feina.

És llavors quan els tres porquets s’hauran d’espavilar i construir-se una casa des de zero.

Les desavinences entre germans faran que cadascú se’n faci la seva segons el seu criteri i les seves ganes de treballar: una casa de palla, una de fusta i una altra de maons.

espectacles per a nens a la sala ars

Totes tres construccions seran posades a prova pel temible llop ferotge, que no podrà evitar les seves ànsies per clavar una bona queixalada als tres porquets.

🎟️ Compra les entrades AQUÍ

 

 


 

Altres espectacles amb dates a concretar

 

La Sireneta

  • Dies a concretar

L’Ariel és una jove sirena que viu amb els seus amics al fons del mar. El dia del seu aniversari, la sireneta veu una nau governada pel príncep Èric i s’enamora immediatament d’ell.

Aleshores demana al seu pare, el déu Posidó, que li doni uns peus per sortir de l’aigua i conèixer el príncep.

Posidó s’hi nega, perquè no vol que la seva filla sigui víctima de la barbàrie dels humans.

La bruixa del mar ho aprofita per fer un tracte amb l’Ariel; li donarà uns peus a canvi de la seva veu. Si abans de vint-i-quatre hores la sireneta aconsegueix un petó d’amor del seu estimat, recuperarà la veu.

Si no ho aconsegueix, la bruixa es quedarà amb la seva ànima per sempre més. Serà l’Ariel capaç d’enamorar el príncep Èric abans del termini sense el seu cant de sirena?

🎟️ Compra les entrades AQUÍ

 

La Blancaneus i els 7 nans

  • Dies a concretar

Una vegada hi havia una reina molt vanitosa que preguntava cada dia al seu mirall màgic qui era a dona més bonica del món i ell sempre responia que la més bonica era Sa Majestat.

Però un dia la resposta va canviar i el mirall va dir que Blancaneu, la nova criada de la reina, era la més bonica de món.

En assabentar-se’n la reina farà tots els possibles per desfer-se de la noia, però la Blancaneu comptarà amb l’ajuda dels set nans del bosc i l’amor del príncep. N’hi haurà prou per parar els peus de la reina malvada?

Un conte dels germans Grimm amb un humor fresc i dinàmic que captivarà grans i petits.

🎟️ Compra les entrades AQUÍ

 

La rínxols d’Or i els tres óssos

  • Dies a concretar

La Rínxols d’or és una nena molt aventurera que li agrada anar a descobrir nous paisatges. Un dia, voltant pel bosc, troba una caseta de fusta. En entrar, veu que hi ha un deliciós dinar preparat i no dubta en menjar-se’l i fer-se una bona migdiada. Però la família Ós està a punt de tornar del seu passeig, i a l’Ós petit no li farà gens de gràcia veure com la Rínxols d’or està prenent tot el que és seu.

🎟️ Compra les entrades AQUÍ

 

 

MÉS INFORMACIÓ

Teatre per a nens a Barcelona

data inici
01-06-2024
data fi
30-11--0001

lloc

Sala Ars Teatre BCN
C/ de les Jonqueres, 15 (Barcelona)

Comarca:

Barcelonès
Telèfon:
93 6539566
E-mail:
produccio@salarsteatre.com
Web:
https://www.salaarsteatre.com/

Més informació

Com arribar-hi
  • Metro: Urquinaona (L1 y L4)
  • Autobús: Plaza Urquinaona (39,55,H16,N4)
 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.