LA PEDRERA OCULTA. VISITA LA PEDRERA

Visita guiada a la Casa Milà, plena d’anècdotes

Per a joves a partir de 12 anys

La Pedrera oculta és una visita especial, àmplia i plena d’anècdotes durant la qual descobrireu espais que pocs han tingut el privilegi de veure fins al moment i coneixereu tots els canvis que han anat transformant l’edifici durant aquests anys.

Una ocasió única per conèixer l’antic aparcament del soterrani o la façana posterior. Elements que l’arquitecte Antoni Gaudí va dissenyar per a aquest edifici únic.

La Pedrera Oculta és una visita guiada amb grups reduïts que està plena d’anècdotes. Permet visitar l’edifici de La Pedrera, Patrimoni Mundial de la UNESCO, des d’una altra òptica.

La Pedrera oculta

Quins són els espais que visitareu?

El pati de les flors

Centenars de flors prenen vida en el sostre de l’espectacular escala que s’enfila amunt cap al pis principal, com una arrel recargolant-se.

La Pedrera oculta
La sala Gaudí i l’auditori – Antigues cotxeres

Gaudí va projectar el soterrani com una zona de serveis que pogués acollir el garatge, els trasters i la sala de màquines de la calefacció. De fet, en el primer projecte per a La Pedrera, el 1906, l’arquitecte ja preveia utilitzar el soterrani com a aparcament, convertint-se així en un dels primers de Barcelona. Les antigues cotxeres formen avui en dia l’Auditori (inaugurat al 1994 com a tal) i la Sala Gaudí, dos espais als quals s’hi accedeix per la rampa, projectada per a l’accés dels vehicles, amb un desnivell de 4,70 metres.

La Pedrera oculta

El terrat dels guerrers. Una obra única, inclassificable

Contemplaràs unes vistes magnífiques (360º) de la ciutat de Barcelona acompanyat dels guerrers que coronen l’edifici. El terrat de la Casa Milà és un espai únic que presenta una coberta que no té res a veure amb l’arquitectura del seu temps. Els diferents elements -badalots o caixes d’escala, torres de ventilació i xemeneies-, de gran força artística i amb una utilitat preconcebuda, se situen seguint la forma i ritme de la façana ondulant i els materials són diversos: trencadís de ceràmica, pedra, marbre i vidre.

La Pedrera oculta

L’àtic de la balena. Descobrir Gaudí en un espai màgic

Es tracta d’un espai format per 270 arcs catenaris de maó pla, que recorden a l’esquelet d’una balena, i que acull l’única exposició dedicada a Gaudí i tota la seva obra. Un recorregut per aquest espai et permetrà entendre amb profunditat l’obra arquitectònica de Gaudí, gràcies a les maquetes, plànols, objectes, dissenys, fotografies i vídeos que hi ha repartits al llarg de la visita.

La Pedrera oculta

El pis dels veïns . 100 anys d’un monument amb vida

Aquest pis de La Pedrera recrea com vivia una família de la burgesia de Barcelona del primer terç del segle XX. Podràs veure la distribució interior d’una vivenda, i el mobiliari de l’època.

La Pedrera oculta

La façana posterior. Una part desconeguda de l’edifici

La façana posterior, contràriament a la principal que és de pedra, està feta amb un arrebossat de calç i ciment amb coloració marró de to rogenc.

La Pedrera oculta

➡️ Compra les entrades per la visita AQUÍ

Llegeix també: Tallers infantils a La Pedrera AQUÍMÉS INFORMACIÓ

La Pedrera amb joves

Passeig de Gràcia, 92 (08008, Barcelona)

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.3953800, 2.1619610
Telèfon:
932142576
E-mail:
info@lapedrera.com
Web:
http://www.lapedrera.com/

Més informació

➡️ Compra les entrades per la visita AQUÍ

Accessos:

  • Autobusos: 7,16,17, 22, 24 i V17.
  • Metro: línies 3 i 5, estació Diagonal.
  • FGC: estació Provença.
  • RENFE: estació Passeig de Gràcia.

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.