DELTA BIRDING FESTIVAL

Sigues ornítoleg durant un cap de setmana!

Dies 22, 23 i 24 de setembre de 2017
  • Divendres 22 de setembre, de 16h a 20.30h
  • Dissabte 23 de setembre, de 9.30h a 21.30h
  • Diumenge 24 de setembre, de 9.30h a 16.30h

El Delta Birding Festival és l’únic Festival Internacional d’Ornitologia del Delta de l’Ebre.

Hi trobaràs conferències, tallers, concursos i un munt d’activitats per apropar-te al món de l’observació dels ocells.

delta birding festival

Podràs conèixer un entorn natural privilegiat, la llacuna de l’Alfacada, i fer sortides en vaixell a mar obert o riu amunt per a observar les aus marines. I per als més petits, activitats gratuïtes pensades per a ells durant tot el cap de setmana.

No cal que siguis ornitòleg per gaudir d’aquest esdeveniment únic a Catalunya!

Delta Birding Festival és l’únic festival ornitològic que es celebra al nostre país que destina el benefici econòmic de les entrades a projectes de conservació dels ocells.

També s’oferirà l’oportunitat excepcional de visitar la llacuna de l’Alfacada, el tresor més ben guardat del Delta de l’Ebre o fer una sortida en vaixell a mar obert per a observar aus marines, especialment les baldrigues balear i mediterrània, però també gavines corses, mascarells i altres; i també pel riu, observant l’especial avifauna d’aquesta zona.

El Delta Birding Festival es celebra a MónNatura Delta, un conjunt d’instal·lacions de la Fundació Catalunya La Pedrera situades a la part inferior de la llengua del delta de l’Ebre, en un paisatge d’arrossars i llacunes molt característic i de gran riquesa en una de les zones humides més importants de l’Europa occidental. Terra i aigua s’uneixen i creen un escenari propici per a la concentració d’una fauna única i variada, sobretot d’aus aquàtiques.

Preus:

Majors de 14 anys: 6€/entrada
Menors de 14 anys: gratuït
*Només el diumenge: 4€

Reserves: ​Cal reserva prèvia

MÉS INFORMACIÓ

Activitats amb nens al Delta de l'Ebre

Lloc

Mónnatura Delta de l'Ebre
Llacuna de La Tancada - Carretera del Poblenou del Delta a les Salines (43870) Amposta - Montsià - Tarragona

Comarca:

Montsià
Telèfon:
977 053 801
E-mail:
info@monnaturadelta.com
Web:
http://www.deltabirdingfestival.com/?#

Més informació

Com arribar-hi

  • Des de Sant Carles de la Ràpita: Carretera direcció al Poblenou del Delta, vorejar aquesta població i seguir 5 km direcció a Platja del Trabucador.
  • L’entrada es troba a mà esquerra.
  • Des de Sant Jaume d’Enveja: Carretera direcció a Els Muntells (TV-3405) durant 15 km, abans de la urbanització Eucaliptus girar a la dreta direcció La Tancada i al final de la carretera, girar altre cop a la dreta. L’entrada es troba a 900 metres a mà dreta.