DELTA BIRDING FESTIVAL

Sigues ornítoleg durant un cap de setmana!

Dies 22, 23 i 24 de setembre de 2017
  • Divendres 22 de setembre, de 16h a 20.30h
  • Dissabte 23 de setembre, de 9.30h a 21.30h
  • Diumenge 24 de setembre, de 9.30h a 16.30h

El Delta Birding Festival és l’únic Festival Internacional d’Ornitologia del Delta de l’Ebre.

Hi trobaràs conferències, tallers, concursos i un munt d’activitats per apropar-te al món de l’observació dels ocells.

delta birding festival

Podràs conèixer un entorn natural privilegiat, la llacuna de l’Alfacada, i fer sortides en vaixell a mar obert o riu amunt per a observar les aus marines. I per als més petits, activitats gratuïtes pensades per a ells durant tot el cap de setmana.

No cal que siguis ornitòleg per gaudir d’aquest esdeveniment únic a Catalunya!

Delta Birding Festival és l’únic festival ornitològic que es celebra al nostre país que destina el benefici econòmic de les entrades a projectes de conservació dels ocells.

També s’oferirà l’oportunitat excepcional de visitar la llacuna de l’Alfacada, el tresor més ben guardat del Delta de l’Ebre o fer una sortida en vaixell a mar obert per a observar aus marines, especialment les baldrigues balear i mediterrània, però també gavines corses, mascarells i altres; i també pel riu, observant l’especial avifauna d’aquesta zona.

El Delta Birding Festival es celebra a MónNatura Delta, un conjunt d’instal·lacions de la Fundació Catalunya La Pedrera situades a la part inferior de la llengua del delta de l’Ebre, en un paisatge d’arrossars i llacunes molt característic i de gran riquesa en una de les zones humides més importants de l’Europa occidental. Terra i aigua s’uneixen i creen un escenari propici per a la concentració d’una fauna única i variada, sobretot d’aus aquàtiques.

Preus:

Majors de 14 anys: 6€/entrada
Menors de 14 anys: gratuït
*Només el diumenge: 4€

Reserves: ​Cal reserva prèvia

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Activitats amb nens al Delta de l'Ebre

Lloc

Mónnatura Delta de l'Ebre
Llacuna de La Tancada - Carretera del Poblenou del Delta a les Salines (43870) Amposta - Montsià - Tarragona

Comarca:

Montsià
Telèfon:
977 053 801
E-mail:
info@monnaturadelta.com
Web:
http://www.deltabirdingfestival.com/?#

Més informació

Com arribar-hi

  • Des de Sant Carles de la Ràpita: Carretera direcció al Poblenou del Delta, vorejar aquesta població i seguir 5 km direcció a Platja del Trabucador.
  • L’entrada es troba a mà esquerra.
  • Des de Sant Jaume d’Enveja: Carretera direcció a Els Muntells (TV-3405) durant 15 km, abans de la urbanització Eucaliptus girar a la dreta direcció La Tancada i al final de la carretera, girar altre cop a la dreta. L’entrada es troba a 900 metres a mà dreta.