DELTA BIRDING FESTIVAL 2019

Sigues ornítoleg durant un cap de setmana!

  • Divendres 20, dissabte 21 i diumenge 22 de setembre de 2019

El Delta Birding Festival és l’únic Festival Internacional d’Ornitologia del Delta de l’Ebre.

La celebració d’aquest festival al Delta de l’Ebre, un dels espais naturals més importants de la Mediterrània Occidental, ofereix un programa d’activitats ampli i molt atractiu (conferències, presentacions, cinema, documentals, tallers, exposicions, concursos i sortejos…) acompanyat d’una gran fira de productes i serveis.

delta birding festival

Podràs fer sortides en vaixell a mar obert per a observar les aus marines que habiten la costa mediterrània; Una sortida en vaixell pel riu Ebre des de la desembocadura fins a l’illa de Gràcia on hi haurà l’oportunitat d’observar molts dels ocells del Delta que habiten al riu i les seves illes on, en època de migració, hi pot aparèixer qualsevol espècie.

Hi haurà sortides de fotografia, sortides guiades, sortides nocturnes (per descobrir i escoltar les aus que es desperten per la nit) i sortides gratuïtes per a principiants (aprendreu les tècniques bàsiques d’identificació d’ocells).

I per als més petits, activitats gratuïtes pensades per a ells durant tot el cap de setmana.

No cal que siguis ornitòleg per gaudir d’aquest esdeveniment únic a Catalunya!

Delta Birding Festival és l’únic festival ornitològic que es celebra al nostre país que destina el benefici econòmic de les entrades a projectes de conservació dels ocells.

També s’oferirà l’oportunitat excepcional de visitar la llacuna de l’Alfacada, el tresor més ben guardat del Delta de l’Ebre.

El Delta Birding Festival es celebra a MónNatura Delta, un conjunt d’instal·lacions de la Fundació Catalunya La Pedrera situades a la part inferior de la llengua del delta de l’Ebre, en un paisatge d’arrossars i llacunes molt característic i de gran riquesa en una de les zones humides més importants de l’Europa occidental. Terra i aigua s’uneixen i creen un escenari propici per a la concentració d’una fauna única i variada, sobretot d’aus aquàtiques.

Mira el programa complet AQUÍ

➡ Cal reserva prèvia

MÉS INFORMACIÓ

Activitats amb nens al Delta de l'Ebre

data inici
20-09-2019
data fi
22-09-2019

Lloc

Mónnatura Delta de l'Ebre
Llacuna de La Tancada - Carretera del Poblenou del Delta a les Salines (43870) Amposta - Montsià - Tarragona

Comarca:

Montsià
Telèfon:
977 053 801
E-mail:
info@monnaturadelta.com
Web:
http://www.deltabirdingfestival.com/?#

Més informació

Mira el programa complet AQUÍ

Com arribar-hi

  • Des de Sant Carles de la Ràpita: Carretera direcció al Poblenou del Delta, vorejar aquesta població i seguir 5 km direcció a Platja del Trabucador.
  • L’entrada es troba a mà esquerra.
  • Des de Sant Jaume d’Enveja: Carretera direcció a Els Muntells (TV-3405) durant 15 km, abans de la urbanització Eucaliptus girar a la dreta direcció La Tancada i al final de la carretera, girar altre cop a la dreta. L’entrada es troba a 900 metres a mà dreta.