NOMAD FESTIVAL A TORTOSA 2019

Amb música en viu, foodtrucks i activitats per a tota la família

Del 16 al 19 de maig, al parc de Teodor González, a Tortosa

➡ Entrada gratuïta.

Nomad Festival a Tortosa. Nomad Festival, l’esdeveniment nòmada que fusiona diferents disciplines culturals en un mateix espai a l’aire lliure, oferirà concerts en viu diaris, un complet espai infantil i espectacles familiars, una selecció de foodtrucks i el millor ambient a l’aire lliure.

nomad festival a tortosa

La programació oferirà una combinació d’oci diürn i nocturn per a totes les edats i perfils, i s’agruparà en tres àmbits: la música en directe; els foodtrucks amb streetfood d’arreu del món; i el Petit Nomad, el programa d’entreteniment per a tota la família.


PUBLICITAT 

La programació infantil

Els més petits trobaran cada dia diferents tallers de manualitats, jocs guiats, pinta cares, tallers de malabars i moltes sorpreses.

nomad festival a tortosa

Els tallers i activitats del Petit Nomad estaran oberts dijous i divendres a partir de les 18 h, i dissabte i diumenge des de les 12 h. L’accés a totes les activitats d’aquest espai infantil tindrà un preu de 5 euros, que permetran gaudir de tots els tallers i jocs que es desitgi durant un mateix dia.

De divendres a diumenge s’ha programat cada dia a les 18 h un espectacle familiar diari i gratuït a l’escenari de Nomad Festival. Divendres podran gaudir dels Conta Contes d’Eudald Casals, mentre que dissabte serà l’hora de ballar amb la Disco Move It infantil amb els èxits més actuals. Diumenge 18 de maig, l’animació del Petit Nomad es tancarà amb l’espectacle Cançons de tots colors, un espectacle interactiu amb música de diferents racons del planeta.

 

Música en viu

La música serà un ingredient imprescindible. S’han programat tres concerts i sessió de DJ divendres i dissabte fins a les tres de la matinada.

nomad festival a tortosa

Entre els artistes que està previst que passin per l’escenari central del parc de Teodor González, destaquen els Big Mouthers (Dissabte 18, 22.30 h), una de les bandes de versions més populars a Catalunya, que oferiran el seu particular repàs als èxits de la música disco, funk i rock. Divendres 17 serà el torn de The Soul Man Quartet (22.30 h) , una banda que rendeix un energètic tribut a noms com The Blues Brothers, Elvis Presley o Tom Jones.

Gastronomia a l’aire lliure

Passar una bona estona a l’aire lliure amb un bon àpat i una copa formen part també de la filosofia de Nomad Festival. Per això, a Tortosa s’instal·laran una dotzena de foodtrucks amb propostes de menjar de qualitat i representatius de diferents gastronomies del món.

nomad festival a tortosa

 

Una temporada plena de novetats

Una de les novetats d’aquesta temporada, que s’allargarà fins al setembre i tindrà una forta presència a la província de Tarragona, serà Nomad Xperience, deu dies de festival a l’Avellana de Mas de Cabré, a Riudecols (Baix Camp) del 8 al 17 d’agost. Uns dies molt especials en què el públic tindrà l’oportunitat de viure amb més intensitat que mai la filosofia de Nomad Festival.

El calendari de Nomad Festival continuarà al juny amb Sant Feliu de Guíxols (21-24 juny). Altres localitats que visitarà el festival itinerant durant els propers mesos són Miami Platja (21-25 agost), Guissona (6-8 setembre) i Salou (12-15 setembre).


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

Un esdeveniment familiar i itinerant per tota Catalunya

Més informació

L’experiència itinerant

  • Nomad Festival neix de la voluntat d’unir diferents disciplines culturals i fer-les itinerants per diferents poblacions catalanes per estendre l’experiència Nomad arreu del territori.

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.